Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló férfiak! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló férfiak! Miért nincs párotok?

Figyelt kérdés

2022. okt. 29. 22:07
A kérdező szavazást indított:
Nem találok olyan nőt, aki megfelel az igényeimnek.
Nem kellek azoknak a nőknek, akik megfelelnek az igényeimnek.
34 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
84%

Teljesen alkalmatlan vagyok rá. Nem tudom megadni azokat a dolgokat amire egy normális nő vágyik az életében. Igazából csomó olyan dologgal rendelkezem ami a legtöbb intelligens nő számára sajnos azonnali "red flag". Pedig nem mind olyan dolog amiről tehetek vagy szándékos lenne.

Igazából, ha mindent összegszeg akkor annyira rossz nem is lennék, de mégse vagyok jó, vagy különleges és nincs is szerethető oldalam. Röviden ennyi.

2022. okt. 29. 22:13
 2/35 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos impotens vagyok.41/f
 3/35 anonim ***** válasza:
90%
Jelenleg nem szeretnék annyi időt ráfordítani párkapcsolatra, mint amennyi szükséges lenne, nagyobb prioritást élveznek egyéb dolgok az életemben.
 4/35 anonim ***** válasza:
93%
2eve meghalt
 5/35 anonim ***** válasza:
87%
mert még nem jöttünk össze, de úgy érzem, a jövőben ez változni fog
2022. okt. 29. 22:15
 6/35 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos időhiány, és ezt a nők se tolerálják. Hiába van hétköznap szabadidőm, ha a hétvégéim foglaltak.
2022. okt. 29. 22:20
 7/35 anonim ***** válasza:
85%
Nemigen vagyok társasági ember. Barátnőim voltak de pénzügyileg lehúztak és utólag belegondolva nem voltam olyan boldog mellettük mint manapság, mikor a hobbimnak élek.
2022. okt. 29. 22:23
 8/35 anonim ***** válasza:
66%

Mindkettő. Már az igényeimből leadva is várom a következő 120 kg-s nőt, aki rámkattan, mert inkább vele, minthogy megdögöljek egyedül...

Jövő héten visszamegyek Tinderre, és az első alkalmast levadászom. 1 év múlva meg is házasodhatunk, tőle függ.

32F

2022. okt. 29. 22:25
 9/35 anonim ***** válasza:
69%

8: Meddig húznád életben egyedül?:)

Faluban laksz?

2022. okt. 29. 22:30
 10/35 anonim ***** válasza:
28%
A nők pénzéhsége miatt.
2022. okt. 29. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!