Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Volt olyan nő aki irányába nem léptetek, pedig mindketten egyedülállóak voltatok és tetszett nektek? Miért nem?
Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 10:12
1/23 anonim válasza:
Igen. Sajna azért, mert leszbikus volt. 😭
3/23 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy összeillettünk volna. + Mivel a munkahelyen ismertem meg, ha balul sül el a dolog, elég kellemetlen lett volna ezek után a másik szemébe nézni. Pláne, ha hetente többször is van egymással dolgunk.
4/23 anonim válasza:
Nem voltam jóban a szüleivel, így inkább nem akartam belebonyolódni.
5/23 anonim válasza:
Más nők sokadik lepattintása után, már csak rúgás lett volna részéről egy földön fekvőbe!
Ezért olyannal jöttem össze aki engem akart, csak annyi hogy nem az én vonzalmam volt a kezdet.
A legdurvább, hogy jobb kapcsolatom nem is volt!
7/23 anonim válasza:
Felnőttként mindig léptem ilyen esetben.
8/23 anonim válasza:
Jóval idősebb nálam, nem illenénk össze.
9/23 anonim válasza:
Ez nem könnyű, pláne, ha nincsenek jelek.
10/23 anonim válasza:
1-es, hogy derült ki, hogy leszbi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!