Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Volt olyan nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Volt olyan nő aki irányába nem léptetek, pedig mindketten egyedülállóak voltatok és tetszett nektek? Miért nem?

Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 10:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
3-as, miért nem illettetek össze?
2022. okt. 17. 14:01
 12/23 anonim ***** válasza:

Semmi közös nincs bennünk, nagy a korkülönbség...

2022. okt. 17. 15:17
 13/23 anonim ***** válasza:

12, ezt aztán kifejtetted. 😅 De el is jutottatok addig, hogy kiderüljön ez a "semmi", vagy csak te könyvelted el magadban? Voltatok közös programokon pl.? Mennyi az a nagy korkülönbség? Az ő javára vagy a tiedre?

Csak azért érdeklődöm ennyire, mert hasonló szituban vagyok (csak én vagyok a nő és a férfi a kérdéses fél), már eljutottam addig, hogy minden esetből lehet valamit tanulni, hátha van valami hasonló intő jel és végre felébredek, mielőtt még ennél is jobban sérülök... 😥

2022. okt. 17. 18:30
 14/23 anonim ***** válasza:

Direkt nem írtam/írok konkrét dolgokat.:D Nem tudom, hogy szokott-e gyakorizni. Ha igen, vajon nézi-e ezt a témakört? Nem szívesen kockáztatnám meg. Mi van, ha pont te vagy az a valaki? :D

Tudom, elég kicsi rá az esély, de sohasem nem lehet tudni.

2022. okt. 17. 19:29
 15/23 anonim ***** válasza:
*sohasem lehet tudni. Bocsi
2022. okt. 17. 19:30
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát az én valakim tuti, hogy nem gyakorizik, meg is lepődnék, ha ez kiderülne róla érett ffi létére. Bár néha, bizonyos esetekben elég éretlenke, szóval, ja, inkább én sem írok akkor semmi konkrétumot, mert sohase lehessen tudni, Malacka & Micimackó még a végén egymásra ismerne... 😅
2022. okt. 17. 20:16
 17/23 anonim ***** válasza:

Azt megkérdezhetem, hány éves az illető? :) Csak kíváncsi vagyok.

2022. okt. 18. 08:40
 18/23 anonim ***** válasza:
17, 40+. Kielégítő volt a válasz? :P
2022. okt. 18. 12:20
 19/23 anonim ***** válasza:
30+-nak jobban örültem volna :D
2022. okt. 18. 12:57
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom. Gondolom, létezik akkor egy egyedülálló hölgy, aki érdekelne. Miért nem próbálod meg vele az ismerkedést (vagy nem tudom, hol akadt el a dolog)? :)
2022. okt. 18. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!