Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek sosem volt kapcsolata, hogy tudta elfogadni a helyzetet?
Valószínűleg már sosem lesz kapcsolatom, család pláne. Aki hasonló helyzetben van, hogy fogadta el, mivel foglalja el magát? Hogy csempészik kis örömet a napjába?
Szoktátok prostival kitölteni az űrt?
30f
Ha szeretnél akkor nem is szabad elfogadnod hanem tenned kell érte ha van még hozzá lelki erőd. Ha már letettél róla akkor keress más forrást ahonnan megkaphatod azt amit egy kapcsolattól várnál (már amennyire lehet).
pl. szex esetében prosti/szexkapcsolat, gyerek vagy épp fizikai szeretet hiányára kisállat (bár tudom nem teljesen ugyan az a dolog de hasonló) stb. stb.)
1 es köszi, ezek jó ötletek.
2 es, eddigi tapasztalatok nagyon negatívak. Az idő meg sajnos eltelt közben.
Az a baj tudod, hogy ezt a kérdést már számtalanszor feltették, hogy ezeket te tetted fel csak máshogy megfogalmazva, vagy pedig más tette fel őket teljesen lényegtelen, mert úgyis ki fogod/fogják írni újra meg újra meg újra, hiába írják le 100-szor ugyanazt, mert nem fogják fel, vagy csak nem akarják felfogni azt amit leírni nekik a kommentekben.
Miért kérdezed meg újra és újra? De tényleg, miért? Leírhatod privátban is.
Piálás, qrvázás, meccsre járás, pecázás, csajok stírölése utcán/kocsmában/strandon, stb.
34f (sorstárs)
Hogy dolgozod fel a tenyt,hogy 30 évesen sem kelünk senkinek sem? Szerintem sehogy,viszont a kényszer elfogadtassa veled.
Prostik? Az olyan nekem,mint a fogfajás ellen a fajdalom csillapitó.Picit tomoitja az érzéseket,de nagyon nem oldja meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!