Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék segíteni Magamon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék segíteni Magamon elfogadni ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon szerencsétlen vagyok a párkeresésben. Egész életemben egyetlen egyszer volt közöm nőhöz,aki egy toxikus, problémás ember volt. Bármilyen formában is próbáltam társat találni, egyáltalán nem sikerült. Se élőben,se társkereső oldalakon. Teljesen elkeserít, hogy tehetetlen vagyok, nem tudok segíteni Magamon. Nem vagyok képes ezt megoldani. Idén leszek 37 éves. Másnak már ilyenkor rég felesége,gyereke van. Nekem esélyem sincs rá. Egyedül a kutyám kísért Engem ezen a magányos úton,de sajnos költözés miatt ő sem lehet velem már két éve. Nagyon magányos vagyok,és annál is elkeseredettebb,mert tehetetlen vagyok. Hogyan lehetne elfogadnom ezt? Mit tehetnék azért, hogy belenyugodjak? Lehetne egy normális életem, jó helyen élek,van munkám,rendesen meg tudok élni,van hobbim,de ez az a dolog,ami miatt mégsem tudom élvezni az életet. Szeretnék segíteni Magamon, legalább ha más nem tényleg azzal, hogy valahogy beletörődök ebbe,de nem megy,és nem tudom hogyan tegyem.?
ma 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Erre nincs jó válasz mert mindig fog hiányozni társ mivel nem vagy aromantikus. Hogyan kellene elfogadni azt sem tudom mert hiába írok bármit nem biztos, hogy beválik.
ma 16:12
 2/9 A kérdező kommentje:
1#. Sajnos gyanítom igen, hogy igazán jó válasz erre nincs.
ma 16:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Sajnos a korodbeli és fiatalabb nőkért még nagy a verseny. Ezekért a nőkért még az 50 éves pasik is küzdenek. Szóval nem vagy könnyű helyzetben.

Ezért próbálkozz olyan nőknél akikért nem állnak sorba. Súlyfelesleges, 45-50 éves vagy többgyermekes. Esetleg alkoholista, hajléktalan, de gondolom az nem lenne jó.

ma 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy mi az oka a sikertelenségednek? A kinézeted, a természeted, esetleg valamilyen betegség, stb. ?
ma 16:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát ha tudnám,mi az oka, valószínűleg a kérdést sem kellett volna kiírnom. Adok Magamra, nem vagyok erőszakos, nem vagyok zaklató típus
ma 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Kommunikálni tudsz másokkal? Lehet veled beszélgetni, jó társaság vagy? Mert azért ez az elkeseredettség, meg a görcsös akarás nagyon meglátszik az emberen.
ma 16:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudok kommunikálni, hogy jó társaság vagyok-e,azt nem az Én tisztem eldönteni Magamról...
ma 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:
5: Barátaid mit mondanak, mi lehet az oka?
ma 17:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem szoktunk erről beszélgetni. Igazából nekik is sokszor nincs nő
ma 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!