Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfogadnátok egy ilyen eleve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok egy ilyen eleve problémás helyzetet?

Figyelt kérdés

Kialakulóban lévő kapcsolatról van szó, ami kb. egy hónapja tart.

A férfi, akivel ismerkedek, nem teljesen független, van egy 6 éves gyermeke, akiről megtudtam, hogy szellemi fogyatékkal él, valószínűleg élete végéig ellátásra szorul. A gyermek anyjával tönkrement a kapcsolat, szétköltöztek. A gond az, hogy ő visszajár oda, ahol lakik a nő, hogy ne zavarják össze a gyereket. Ezt mondjuk nem tudom, hogy fogja megoldani x év múlva, amikor a csajnak is lesz már mással új kapcsolata. Ma pont egy olyan képet sikerült elküldeni, amin a nő lába is ott van, amikor játszik a gyerek, múltkor a keze került bele, ahogy etette.

Fogalmam sincs, mi lehet ez a faramuci megoldás, csak én nem szeretnék ekkora terhet a vállamra venni. Szóval elgondolkodtam, szeretnék-e pelenkázni egy nagyobb gyereket, meg bezárva élni, én, aki imád utazni …

Adjatok tanácsot :)

2021. nov. 9. 19:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

"eleve problémás helyzet", "én nem szeretnék ekkora terhet a vállamra venni"

Keress mást.

2021. nov. 9. 19:49
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Fiatal, független lányként biztos nem mennék ebbe bele.

2021. nov. 9. 19:52
 3/16 A kérdező kommentje:
32 vagyok, független, szabad …
2021. nov. 9. 19:56
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ezt meg tudod vele beszélni hogy nem akarsz részt venni a gyerek életében és őt nem zavarja akkor vágj bele. Csak nem látogatja minden nap veled is biztosan tud csavarogni.
2021. nov. 9. 20:31
 5/16 A kérdező kommentje:

Kedves sorok :)

2021. nov. 9. 20:44
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem mennék bele. Nem mentem volna bele fiatal lányként, 30 évesen, és később sem, magam is elváltként, 37 évesen, a saját 5 évesemmel sem. Hatalmas teher, nem vállalnám be ezt a férfit, soha semmilyen körülmények között. Tehát se lányként, se anyaként.

Abban meg 100%osan biztos vagyok hogy én sem találtam volna párt ha nekem van beteg gyerekem, nézzek ki bárhogy.

2021. nov. 9. 21:17
 7/16 A kérdező kommentje:

Ennyire nagy teher szerinted is?

2021. nov. 9. 21:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem vagyok önsorsrontó. Az alap, hogy gyermektelenül nem kezdenék bele. De gyerekkel meg pláne nem, a saját gyerekemre és magamra kell gondolnom. Esetleg közös kasszázni később egy olyan férfival akinek a gyereke sokkal többe kerülhet mintha egyedül lennék? Előfordulhat hogy az anya nem bírja tovább és az apára (ránk) testálja a gyereket? Nekem ez nem pálya. Mint mondtam, nem vagyok ez az önsorsrontó típus.
2021. nov. 9. 21:35
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megerősítést kaptam.

2021. nov. 9. 21:36
 10/16 anonim ***** válasza:
70%

Naneee hulyeskedj! Kerazd ki magad! Legyel bomba! Nagyon reszeld ki magadat! Es nagyon keress masik pasit.

Valoszinuleg lehet hogy gyerekes hapsi lesz de ez se fix. Nem kell egybol arra gondolni hogy tuti gyerekes lesz. Masreszt meg sajat csaladra is lesz idod mert 40 ig szulhetsz is. Utana is tudnak de jobb elotte!

Ne pazarold az idod ilyenekre.

Legyel bomba 📢💣💣💣💣💣🆘🆘🔝🔝🔝🔝🔝

2021. nov. 10. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!