Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfogadnátok egy ilyen eleve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok egy ilyen eleve problémás helyzetet?

Figyelt kérdés

Kialakulóban lévő kapcsolatról van szó, ami kb. egy hónapja tart.

A férfi, akivel ismerkedek, nem teljesen független, van egy 6 éves gyermeke, akiről megtudtam, hogy szellemi fogyatékkal él, valószínűleg élete végéig ellátásra szorul. A gyermek anyjával tönkrement a kapcsolat, szétköltöztek. A gond az, hogy ő visszajár oda, ahol lakik a nő, hogy ne zavarják össze a gyereket. Ezt mondjuk nem tudom, hogy fogja megoldani x év múlva, amikor a csajnak is lesz már mással új kapcsolata. Ma pont egy olyan képet sikerült elküldeni, amin a nő lába is ott van, amikor játszik a gyerek, múltkor a keze került bele, ahogy etette.

Fogalmam sincs, mi lehet ez a faramuci megoldás, csak én nem szeretnék ekkora terhet a vállamra venni. Szóval elgondolkodtam, szeretnék-e pelenkázni egy nagyobb gyereket, meg bezárva élni, én, aki imád utazni …

Adjatok tanácsot :)

2021. nov. 9. 19:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Oksi :)

2021. nov. 10. 00:48
 12/16 anonim ***** válasza:
20%

A nem fogyatekos gyerek is eletre szol. Az ex-szel kapcsolatban maradni civilizalt emberek szoktak, az egymashoz sem szolas gyanusabb, hogy valaki nem engedte el a masikat.

Ha a no keze, laba is felzaklat, engedd szabadon a ferfit. Lesz tolerans noje.

2021. nov. 10. 00:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én eleve nem nevelném más gyerekét. Nem akarok sajátot sem, pláne nem más sérült gyerekét, hogy aztán 40 évesen már ápolónője legyek egy idegen kölyöknek. Hogyne.
2021. nov. 10. 06:59
 14/16 A kérdező kommentje:

Én toleráns vagyok, az összes múltbéli kapcsolattal jó a viszonyom.

Ezt nem fogtad meg jól, bocsi.

Ők nemrég mentek csak szét, hónapokban sem mérhető.

2021. nov. 10. 07:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ő az egyetlen férfi? Komolyan, tuti találnál mást, nem hiszem, hogy bárki is ennyit érne, hogy ezt felvállald érte.
2021. nov. 10. 10:16
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem is ér ennyit :)

Köszönöm:)

2021. nov. 10. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!