Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok egy ilyen eleve problémás helyzetet?
Kialakulóban lévő kapcsolatról van szó, ami kb. egy hónapja tart.
A férfi, akivel ismerkedek, nem teljesen független, van egy 6 éves gyermeke, akiről megtudtam, hogy szellemi fogyatékkal él, valószínűleg élete végéig ellátásra szorul. A gyermek anyjával tönkrement a kapcsolat, szétköltöztek. A gond az, hogy ő visszajár oda, ahol lakik a nő, hogy ne zavarják össze a gyereket. Ezt mondjuk nem tudom, hogy fogja megoldani x év múlva, amikor a csajnak is lesz már mással új kapcsolata. Ma pont egy olyan képet sikerült elküldeni, amin a nő lába is ott van, amikor játszik a gyerek, múltkor a keze került bele, ahogy etette.
Fogalmam sincs, mi lehet ez a faramuci megoldás, csak én nem szeretnék ekkora terhet a vállamra venni. Szóval elgondolkodtam, szeretnék-e pelenkázni egy nagyobb gyereket, meg bezárva élni, én, aki imád utazni …
Adjatok tanácsot :)
Oksi :)
A nem fogyatekos gyerek is eletre szol. Az ex-szel kapcsolatban maradni civilizalt emberek szoktak, az egymashoz sem szolas gyanusabb, hogy valaki nem engedte el a masikat.
Ha a no keze, laba is felzaklat, engedd szabadon a ferfit. Lesz tolerans noje.
Én toleráns vagyok, az összes múltbéli kapcsolattal jó a viszonyom.
Ezt nem fogtad meg jól, bocsi.
Ők nemrég mentek csak szét, hónapokban sem mérhető.
Nem is ér ennyit :)
Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!