Pajzsmirigy betegként elfogadnátok a párotokat?
Alúlműködik a pajzsmirigyem. Emiatt nyár óta meghíztam. Nem úgy nézek ki, ahogy a párom megismert anno. Régen M méretű pólók kellettek, max L.
Most már XL kell. Melltartó méretem is duplájára nőtt. Nadragjaim is 2-3 számmal nőttek.
Dühös vagyok. Szedem a gyógyszert de nem használ. Alig eszem. Rengeteg vizet iszom. Mozgok. Már személyi edzőt is fogadtam. És a mozgást. Kibővítettem csoportos edzésekkel is, nem csak terem edzésekkel. Sőt otthon is edzek ha van időm. Rengeteg ételt utasítok el. Sütit, fehér lisztes ételeket. Cukros ételeket. Rosszul esik de a cél érdekében.
Most váltok orvost. Párom egész nyáron más nőket nézegettet mikor nyaraltunk.Tagadta. Most is van hogy az együttlétet elutasitja. Most azért mert náthás és emiatt nem érzi magát. Leginkább én nem akarom az együttlétet. Maximum sötétben vagy minimális hangulat világítással. Általában egy felső rajtam marad. Nem akarok levetkőzni sem. Fürdőbe se tudunk elmenni kikapcsolódni mert természetesen bikinit se akarok felvenni. Kötözött sonka lennék csak.
Eddig nem fogytam semmit.. Sőt inkább szedtem fel megint.. Akármit csinálok nem megy le.
A kérdésem az lenne, hogyha a ti párotokkal történne meg ez a betegség, akkor ti hogy állnátok hozzá?
Hát sajnos ennek a betegségnek az eleje mindenképp ilyen, és sajnos később se lesz feltétlenül jobb a helyzet, ha megszakadsz akkor sem.
Viszont, sok múlik azon, hogy milyen "régi" kapcsolat, hogy mennyire gondolja azt, hogy csak vékony nő a nő. De pl léteznek egy részes fürdőruhák is.
Nagyon sajnálom, ami történt.
Én elfogadnám, és igyekeznék minél többet segíteni neki lelkiekben. Mellette állnék, mikor elgyengül, vagy ha kéne valaki, aki elhajtsa futni, akkor elhajtanám.
Szerintem te járatod le magad a párod szemében , azzal , hogy nem vállalod be magad buszken , hanem sötetben akarod a szexet es takargatod magad , az megöli a vágyat a ferfiben mert azt üzeni ez a viselkedés , hogy LEÉRTÉKELED magad . Ennel rosszabat nem is tehetnél , mert ezek után le is néz .
Megástad a saját gödröd .
Nem szabadott volna igy kimutasd , hogy sajat szemedben zéró vagy
Ha te igy latod magad , ö elhiszi neked
Kellett volna megörizd köveren is a nöiessegedben vetett hited , smink , mosoly , igényes fehernemuk , fodrasz , es ha nem is vagy magabiztos , tedd magad , mintha az lennél .
Az önbizalmad tartja magad mellett a férfit .
Mondjuk benne is lehetett volna annyi szeretet , hogy azt mondja , hogy gyönyöru vagy barhogy , de oda magasabb IQ kell , ö erre nem képes .
En ilyen voltam , meghiztam a kapcsolatomban 104 kilóra es a ferjem ugyanúgy kivánt , úgy kellett lepattintsam
En nem kivantam , mert mas okokból haragudtam ra , egy csaladi ceg miatti konfliktusunk volt
De en biztam a nöiessegemben es apolt voltam , es sose mutattam ki , hogy mas nö esetleg elbizonytalanit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!