"A melegek azt csinálnak zárt ajtók mögött, amit akarnak, de ne tegyék kötelezővé. " - Ha ezt gondolod, akkor megkérdezlek: problémát jelentene-e Neked, ha kiderülne, hogy a 22 éves fiad/lányod meleg, vagy elfogadnád és örülnél, hogy elmondta?
Nekem problémát jelentene, és nem fogadnám el. (pontozzatok le:) )
1975ig a homoszexualitás betegségnek számított, aki kivetette a betegségek könyvéből később kérvényezte a visszavételét, mert kísérleteket végzett és 10 homoszexuálisból 9-et meg tudott gyógyítani (hetero lett), az az egy aki tényleg genetikai zsákutca.
Ezt a kérését már nem teljesítették...
Előző válaszolók: nagy ...t fogadnátok el, tuti, hogy 'rátok' vonatkozik a kérdés, azért írjátok ezt.
Igen, rám is, azért válaszolok. Nekem fix, hogy nem lesz gyerekem, de a családom tuti, hogy nem örülne.
még nincs gyerekem ugyan, de ha lenne :
Meglepődnék, de elfogadnám, azzal a kitélellel, hogy a család előtt max kézfogás... De ezen kívül kölönösebben nem zavarna.
Örülni magának a ténynek nem örülnék, de ha elmondaná magától, annak igen, mert őszinte.
És biztos nem bántanám sem őt, sem a párját.
21/L
Kedves 4. !
Rám speciel nem vonatkozik a kérdés,beszoptad.
Nem tehetek róla,hogy sz@r nevelést kaptál és nem tudod,mit jelent az,hogy elfogadás és szeretet. Akkor is ha a gyereked bejelentené,hogy meleg.
Első voltam 23/N
Azt hiszem Én is rontom egy kicsit az arányomat!:D Bár nagyon nem érdekel!
Elfogadnám!Miért ne fogadnám el?Hisz a fiam!!!Nem?Úgy szeretem ahogy van!Bár Én is tuti ledöbbenénk de nem lökném el magamtól!
Akik lepontozgatnak és azt irják nem fogadják el!Azoktól kérdeznénk:
1.Azt irták/irtátok hogy ez betegség ugye?!Ha betegen születne akkor se fogadnád el hanem ellöknéd magadtól?
2.Anyának érzed magadat?
3.Egy ilyen kis "apróságért" képes lennél inkább a fiadat eltaszitani magadtól és ne adj isten soha többet nem beszélni vele,látni átölelni???????????????
Mit értesz azalatt,hogy ne tegyék kötelezővé?Tudtommal nem is teszik kötelezővé az ilyen kapcsolatot.Legfeljebb sokan utánozzák őket,szexuális kultura címén,még olyanok is akik elítélik a melegeket.
Azzal én sem értek egyet,hogy felvonulásokat tartanak.
A szexuális hovatartozás mindekinek magánügye,nem pedig az utcára való.
Ha a gyerekem lenne meleg,nem örülnék neki,de tudomásul venném.
2.válaszoló vagyok.
hiába pontoztatok le,2 pici lány édesanyja vagyok,nem érint a kérdés.kedves 4-ik válaszoló..
3-ik válaszoló,lehet hogy betegség,de Én a beteg gyerekemet is úgy szeretném mint az egészségeset.
amúgy meg senki nemi hovatartozása nem érdekel,csak az emberi mivolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!