"A melegek azt csinálnak zárt ajtók mögött, amit akarnak, de ne tegyék kötelezővé. " - Ha ezt gondolod, akkor megkérdezlek: problémát jelentene-e Neked, ha kiderülne, hogy a 22 éves fiad/lányod meleg, vagy elfogadnád és örülnél, hogy elmondta?
A szexuális identitása nem tesz emberileg sem jobbá, sem rosszabbá egy embert. Én attól sem botránkozok meg, ha két azonos nemű embert az utcán kezet fogva látok, vagy csókolózni. Akinek nem tetszik NE NÉZZE. A melegfelvonulásokat nem tartom esztétikusnak, vagy értelmesnek, de nem nézek oda, leszarom.
Különösebb problémát nem jelentene nekem, ha a fiam/lányom meleg lenne, de fontosnak tartom, hogy a génjeimet, a génjeiket továbbörökítsék, fölneveljenek egy vagy kettő gyereket az életük során.
Egy kicsit komolytalanabb oldalról pedig: szomorú lennék, ha a fiam nem hozná haza a fiatal pipiket a papának, akik után csoroghatna a nyálam :(
21 Hetero Férfi
én haverjaimtól és a gyerekemtől is maximálisan elvárnám, h ezt elmondja nekem, és természetesen nem lenne semmi furcsaság benne, elfogadnám, értékelném az őszinteséághét és remélem boldog tudna lenni.
Mellesleg most évfolyamban 2 meleg srác van, +1 aki meg tök jó haverom és lám pedig én teljesen hetero vagyok ....
sztem ez az egész csupán nyitottság meg intelligencia kérdése, csak ..... ja szal ez néhol hiányzik
a sok világpolgár lepontozhat: NEM FOGADNÁM EL! Megpróbálnám leszoktatni róla, mert mese h nem lehet! Ha nem betegség, akkor igenis le lehet, mert a saját rossz természetén kívül semmi nem viszi rá...
De embere, hol tartunk? A homárság egy lócitrom. Ezt a lócitromot elénk rakják a tányérba, és bebeszélik h ez a csirkével egyenértékű étel. A sok "okos" meg elhiszi és tovább terjeszti. Ez a liberalizmus. Mindenkinek szét van mosva az agya?:S
Bocsánat, én még a régimódi paraszt vagyok, nemzeti érzelmű, keresztény, soha nem fogadnám el....
Pontozzatok le nyugodtan, tudom, a liberálisok szemében egy sorozatgyilkosnál utolsóbbak vagyunk....ez van, sajnos
Csak dobálózól összevissza a szavakkal, amiknek nem tudod mi az értelmük.
Igen, semmibe vagy véve, nem azért mert keresztény vagy, vagy nemzeti érzelmű, mert ezeket is lehet okosan csinálni, te csak szimplán ostoba szar vagy.
Kíváncsi vagyok hogy neveled át egy ember szexualitását. Tehát azt mondod, ha akarnám kinevelhetném belőled a kereszténységet, a homofóbságot és a nemzeti érzelmet? Szóval át tudnálak nevelni meleggé és liberálissá (ami egyébként nem azt jelenti, amit te és a marhacsordád gondoltok)?
Szuper! Akkor ideje lenne beiratkoznod egy névtelen nemzeti érzelmű+keresztény+homofób gyűlésre, ahol ezt megkezdik veled.
nekem nem lenne semmi gondom vele. élje úgy az életét, ahogy szeretné.
az én életfelfogásom az, hogy mindenki csinálhat, amit akar, ameddig másnak nem árt.
elfogadnám. miért tiltsam el attól hogy meleg legyen? nem tudsz ilyen esetben mit tenni. vagy elfogadod, vagy pokoli kapcsolatod lesz a gyermekeddel...
ilyen szinten tényleg nem érdemes beleszólni az emberek életében.
nem, én sem szeretem ha az orrom előtt csókolózik 2 férfi, sőt undorítónak találom (nem is fordul ilyen elő nagyon), de az hogy otthon, mit csinál, az kizárólag a saját dolga.
akkor tiltsuk be a bilincset, és a latex ruhákat, mert az nem "normális"?
remélem érted.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!