Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » "A melegek azt csinálnak zárt...

"A melegek azt csinálnak zárt ajtók mögött, amit akarnak, de ne tegyék kötelezővé. " - Ha ezt gondolod, akkor megkérdezlek: problémát jelentene-e Neked, ha kiderülne, hogy a 22 éves fiad/lányod meleg, vagy elfogadnád és örülnél, hogy elmondta?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 19:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Idő kellene, amíg megszokom, de nem ítélném el.
2009. aug. 5. 19:22
 22/26 Grim13 ***** válasza:
100%
Persze hogy elfogadnám .... megváltoztatni úgysem tudom ,annak örülnék ha elmondaná annak nem hogy volt mit elmondjon de ez van alapon beletörődnek és nem piszkálnám emiatt
2010. febr. 5. 22:42
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Igen, problémát jelentene és valószinűleg végleg megszakitanám vele a kapcsolatot. Akkor is, ha a gyermekem. A gyerekeddel szemben a kötelességed az, hogy etesd, itasd, ruháztasd, tanittasd, és szeresd. De ez nem jelenti azt, hogy minden hűlyeségével együtt kell elfogadni őt. Manapság sajnos divattá vált a fiatalok körében a homoszexualitás, és ez a propaganda következménye. Apró gesztusokat félreértenek a fiatalok, és rosszul értelmeznek,sokszor túloznak. Pl. az, hogy két lány kézenfogva elmegy bárhová(mert jó barátnők) régebb nem jelentett semmit. De manapság már félreértelmezik sokan. Sőt még a 2 lány fejében is megfordul, hogy ők akkor most melegek? Sorolhatnám a példákat. Baj van a fejekben, nagy a zűrzavar. Először ott kellene rendet tenni. Mert nem tartom követendő példának a homoszexualitást. Egyfelől azért, mert nem születhet gyerekük, másfelől meg azért, mert nem természetes és nem szép.
2012. júl. 8. 19:16
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon kevés az, aki genetikailag örökölte a homoszexualitásra való hajlamot. Más oka is lehet a homoszexualitásnak: szellem van tapadva az illetőhöz(ellenkező nemű szellem) vagy befolyásolható, gyenge jellemű fiatal, aki követi a mostani divatot, amihez sokszor a homoszexualitás is hozzátartozik. A hozzátapadt szellem estében egy példa: lányhoz tapad egy halott fiú szelleme. Ez a szellem azt fogja sugallni a lánynak, hogy lánnyal álljon össze. És szegény lány vonzódást fog érezni más lányokkal szemben, és lehet, hogy egy idő után több is lesz belőle. Ebben az esetben el kell engedtetni róla a szellemet.
2012. júl. 8. 19:22
 25/26 anonim ***** válasza:

@ 23

aha, rendet kellene rakni a fejekben.... kezd a sajátoddal.

2012. júl. 24. 00:16
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem jelentene és nem is fog jelenteni,ha valóban ez történne.Én magam biszexuális vagyok,de később anyuka szeretnék lenni,és egy vagy több gyereknek életet adni,nevelni őket.Nem csak simán nevelni szeretném őket.Szeretném,ha megismernék önmagukat,szeretném,ha saját stílusuk lenne(persze normális határok között),szeretném azt is,hogyha elmondanának nekem mindent,és tényleg MINDENT!!

"Anya,meleg vagyok".. ha egyszer ezzel a mondattal odajönne velem a fiam(aki még nincs),akkor azt mondanám neki,hogy "Elfogadlak,vigyázz magadra,és ha van vagy lesz párod akkor vigyázz rá is!Bármiben és bármikor számíthatsz rám!"

Ha a lányom jönne azzal,hogy leszbikus,akkor is ugyanúgy reagálnék.Büszke lennék rá,hogy elmerték mondani,mert akkor tudom,hogy elértem a célom náluk,igen:ez az én célom,hogy EGYENES,ŐSZINTE embereknek neveljem a gyerekeimet.Semmiféleképpen sem tudatlan,konzervatív,begyöpösödött embereknek.Azoknak az embereknek lejár az idejük,előbb-utóbb eltűnnek és jön az újabb nemzedék.:)

Céltudatos ember vagyok.Tudom,hogy mit miért teszek és vannak saját gondolataim.A gyerekeimnél majd később ugyanezt szeretném elérni.Az a legfontosabb életcélom,hogy legyenek boldog gyermekeim,akikből később boldog emberek legyenek.

A második legfőbb életcél,hogy segíteni tudjam őket és más embereket lelkileg..és ha talán lehetőségem lesz rá,akkor anyagilag is.

16/L-gyermekgondozónak készülök,de a második álmom a pszichológus:)

2012. júl. 27. 02:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!