Szijjártó Péter meleg?
Figyelt kérdés
Egyre több helyen olvasom, hogy Szijjártó Péter meleg. Ez most tényleg igaz, vagy valaki nagyon ráér, és telekamuzza az internetet?
L/17
2011. ápr. 3. 14:27
1/11 anonim válasza:
passz
most hogy rákerestem azt írják hogy igen, csak még titkolja az alkotmány miatt vagy mi.
2/11 anonim válasza:
Persze hogy meleg. 36 C a testhőmérséklete. Például Daróczi Dávid (Isten nyugosztalja) már nem meleg.
3/11 anonim válasza:
Gezstusai, beszédmódja alapján az.
Vagy csak a fiatal feminin jellegű férfigenerációhoz tartozik, bár az majdnem ugyanaz.
A Bors Online le is közölt egy cikket, de hamarosan eltűnt az oldaról...
4/11 anonim válasza:
Szerintem olyan emos vagy mi a nyavalya, mint SP, és SP alatt nem a köztársasági elnököt, hanem azt a kis takonypóc énekesfiúcskát értem.
5/11 jamesbond válasza:
A legkisebb bajom vele hogy mit csinál az ágyban.
6/11 anonim válasza:
Erre csak szubjektíven lehet válaszolni. Az én megézésem, hogy talán az(lehet, hogy még magának sem vallja be). Általában kiszúrom a leszbikus és meleg hajlamúakat. Mindenesetre ronda feje van, jó magas a homloka, mert biztos okos is. De mivel nem a farkát akarom fogdosni, ezért nekem nem fontos ez a dolog. Ha jövőre gyurcsány szóvívője lenne, akkor tuti b.zi. :)
7/11 anonim válasza:
Van felesége és gyerekei. Persze nem mindig jelent ez se semmit.
8/11 anonim válasza:
nem meleg, van két gyereke és felesége
10/11 anonim válasza:
ha most benne lesz ebbe a "három meleg politkus" mzp féle botrányba én megörülők :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!