Jobbikosok! Szerintetek, ha valaki liberális, akkor azt jelenti, hogy drogozik és meleg?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 13:59
1/29 anonim válasza:
ha annyi meleg és drogos lenne mint liberális akkor kihalna a világ mert gyerekek nem születnének a drogosok meg meghalnénak szóval nem azt jelenti
2/29 anonim válasza:
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, csak erre én is kíváncsi lennék.
3/29 gr. Shadow válasza:
Nem! A drogosság és a homárság, betegség!
A liberális szemlélet még nem volna olyan nagy baj, csak az hogy teljesen elvakultak és a valóságra érzéketlenek a művelői. Kicsit mondjuk tényleg olyan az a fajta megváltozott tudatállapot mintha valamilyen drog hatása alatt állnának, de van belőle kiút!
4/29 anonim válasza:
Drogosok es melegel liberalisok, de nem minden liberalis drogos vagy meleg.
6/29 anonim válasza:
"Kicsit mondjuk tényleg olyan az a fajta megváltozott tudatállapot mintha valamilyen drog hatása alatt állnának, de van belőle kiút!"
Honnan tudod, hogy a liberális az megváltozott tudatállapot, és nem az, amilyen te vagy?
7/29 Dick Esmen válasza:
Én már láttam drogos(sőt,meleg)nagymagyart meg láttam heteró teljesen átlagos embert is aki liberális.Hát nem furcsa?(nem)
8/29 anonim válasza:
rejehw te mindenkibe belekötsz
a lényeg hogy a világon csak az emberek egy rétege gondolkodik jól de kik? vagy mondjuk az országban egy réteg gondolkodik jól de kik?
9/29 anonim válasza:
attól hogy valaki meleg még szeretheti a hazáját vagy mert drogos még szeretheti a hazáját ha hetero és tisztaáletű attól még lehet magyarellenes ez a két dolog nem függ össze
10/29 Foxyy válasza:
nem, csak ezen emberek szavaztak anno az SZDSZ-re, most meg az LMP-re, és ezáltal azonosítják a liberalizmust a drogozással és a homoszexualitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!