Jobbikosok! Szerintetek, ha valaki liberális, akkor azt jelenti, hogy drogozik és meleg?
"természetellenes a gondolkodása, tehát megváltozott a tudatállapota. "
a tiedhez képest változott.
szerintük meg a tied változott.
ennél amúgy kicsit életszerűbb példát is felhozhatnál, mert a liberálisok a halálbüntetést ellenzik, de nem a feltételest támogatják...
" a kérdező a jobbikosok véleményére kiváncsi és te a kommentjeid alapján nem vagy jobbikos"
ezt itt úgyis mindenki megszegi.
"vagy hogy mi különbség van a Kossuth, Deák féle klasszikus liberalizmus, és a neoliberalizmus gazdaságszemlélete között, ami a legnagyobb károkat okozza. "
érdekese módon ez inkább a szélsőjobbról mondható el. ugyanis ők irtani akarnak mindent, amiben benne van, hogy liberális. már hallottam itt is széljobbertől, hogy ő hazaárulónak tatja Kossuthot (agyf@szt kaptam)
bár tényleg vannak naivák, de hát hol nincsenek...
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:02
És akkor még csodálkozol, hogy miért néznek le benneteket...
amúgy Jobbikosok is füveznek, isznak stb.
Ma egyetlenegy közös minden párt szavazóbázisában: hogy isznak. nem mindenki, de nincs az a párt, melyre csak absztinensek szavaznak.
"HA ADÓZIK BELŐLE megjelentethető bármely fizetős helyen.az ilyen emberektől hányok.
"
mérsékelt libsiként egyetértek veled!
TOMAtm:
Én is erősen kritizálom az SZDSZ ezen tevékenységét (a vadkapitalizmussal együtt), főleg a fizetős oldalas része felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!