Jobbikosok! Szerintetek, ha valaki liberális, akkor azt jelenti, hogy drogozik és meleg?
"Honnan tudod, hogy a liberális az megváltozott tudatállapot, és nem az, amilyen te vagy?"
Érdekes a kérdésed. Igyekszem mindent ok-okozat összefüggésében vizsgálni.
Pl. Felfüggesztettre ítélni egy gyilkost az mindenképpen rossz nem?
Tehát aki szerint ez rendben van annak természetellenes a gondolkodása, tehát megváltozott a tudatállapota.
(márpedig csak a liberális mondják hogy szegény elnyomott majd integrálódik)
Aki meg liberális de rossz dolognak tartja hogy gyilkosok büntetlenül és szabadon mászkáljanak, annak a számára van remény. :-)
"rejehw te nem tudsz olvasni vagy skrizofén vagy ugyanis a kérdező a jobbikosok véleményére kiváncsi és te a kommentjeid alapján nem vagy jobbikos"
Nem a kérdésre válaszoltam, ez hiba volt, sajnálom, nem fordul többé elő.
"Drogosok esetében már elég ellentmondásos dolog lenne konzervatív felfogásról beszélni."
Én rengeteg, magát konzervatívnak mondó embert sört vedelni, vagy egyéb alkoholtartalmú italt fogyasztani. A fél világ alkoholista. Sőt, Magyarország a 3. helyen áll az alkoholisták arányát figyelembe véve. Mondhatnánk úgy is, hogy mi magyarok vagyunk az egyik legnagyobb drogfüggők a világon.
A néhai SZaDeSz a devianciák támogatásának, képviseletének rügyén jutottak be a parlamentbe, és ennek kapcsán a liberalizmust a devianciával mosták össze.
A liberálisok nagy részben tudatlan, és naív fiatalok, akiknek vajmi kevés elképzelésük van arról, hogy mi is a liberalizmus lényege, célja, vagy hogy mi különbség van a Kossuth, Deák féle klasszikus liberalizmus, és a neoliberalizmus gazdaságszemlélete között, ami a legnagyobb károkat okozza.
A legtöbb magát liberlisnak valló fiatal azt a probagandát szajkózza, amit a média sulykol. Ezt a probagandaszöveget ismételgetik a szabadságról, és az egyenlőségről, miközben éppen a rabságot, gazdasági függőséget, és egyenlőtlenséget teremtenek.
Pedig a liberalizmus soha sem jelentette azt, hogy amit anyuék megtiltanak, azt a társadalom majd minden következmény nélkül támogatja.
ma 17:02
Nem attól függ,h bzi lesz-e a fiad,hogy liberális vagy-e vagy sem! Még neked is lehet (ha még fiatal vagy) a jövőben meleg gyereked,hiba utálos őket...
"és ezáltal azonosítják a liberalizmust a drogozással és a homoszexualitással.
"
szerintem a legtöbb drogos nem megy el szavazni
max. a füvesek
ennyi erővel a Jobbikosokat is kannásbor szagú lumpeneknek kéne elkönyvelni, pedig nem így van! én magam is ismerek normális Jobbikost, bár nem vagyunk egy politikai véleményen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!