Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elfogadnátok, járnátok egy olyan fiúval aki kancsal? 28éves srác vagyok, aki a születése óta kancsal. Eddig elég nagy hátrányban voltam az ismerkedés terén.
Most sokan álszenten azt fogják mondani, hogy igen. Pedig mint tapasztalod, nem, nem járnak ilyen férfival.
Nekem sokkal kevésbé látványos betegségem van, de amikor kiderül velem is megszakítják az ismerkedést.
Ez van. Besz..tuk.
A kancsalság egy JÓL megválasztott klinikán akár lézeresen műthető, nem is nagy durranás, vagy szemüveggel korrigálható.
Én is születésemtől kancsal voltam, megműtöttek, a kutya nem tudja rólam és kifejezetten sikeres NŐ vagyok.
A kancsalsági műtéteket ma már a portások csinálják, annyira rutinműtét.
Én biztos nem járnék kancsallal és nem azért mert kancsal, hanem mert igénytelen. Ahogy nem járnék fogatlannal, vagy gombás körművel sem, mivel mindegyik ellen lehet tenni!
Mivel a felnőtt párkapcsolatokba írtad ki, nem gondoltam, hogy a szakmai részt ide tudod keverni!
A szakmámban is sikeres vagyok, sőt jól is főzök!:D ... de maradjunk a párkapcsolatoknál, arról beszéltem!
Egyes kancsalságot műtenek lézerrel - nézz utána - bár engem hagyományos módon műtöttek a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikáján a Mária utcában.
Aki azt mondja igénytelen aki kancsal, annak elárulnám, hogy sok féle betegség létezik, a szembetegség sem mind ugyan olyan. És nem minden kezelhető.
Igen, ma már néhány vak látását is vissza tudják adni. Mégsem igénytelen az, aki műthetetlen.
Ettől még nem muszáj összejönnöd vele. Ezt senki nem mondja, de én pl azt tartom igénytelennek és segélyesnek, aki úgy gondolkozik, mint te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!