Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti elfogadnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti elfogadnátok, járnátok egy olyan fiúval aki kancsal? 28éves srác vagyok, aki a születése óta kancsal. Eddig elég nagy hátrányban voltam az ismerkedés terén.

Figyelt kérdés

2019. szept. 27. 10:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó hozzászóló.Egyetértek...sajna elég sok olyan van akinek nem gyógyitható a betegsége.
2019. szept. 27. 11:50
 12/19 A kérdező kommentje:
3-dik hozzászóló: igénytelen az aki nem megy el műtétre....hmm...ez elég érdekes vélemény.Én nem vagyok igénytelen,nem is lehetek a hivatásom a végett.Nem mutatkozom be részletesen.De annyit elárulok,hogy életem nagy részét a szinpadon töltöm.....igen általában ki vagyok öltözve,öltöny,zakó stb...ugyanis jazz és szórakoztató zenész végzettségem van ez mellett tanitok és dalszerzéssel foglalkozom.Jó nem vagyok énekes aki mindig előtérben van de akkor is......szóval nem vagyok igénytelen.De nem szeretnék vitázni,ezt csak leirtam,mert úgy éreztem rendbe kell tenni a dolgot.
2019. szept. 27. 11:58
 13/19 A kérdező kommentje:
Most felesleges találgatni,gondolkozni ,hogy ki is lehetek.Nem fogja senki sem kitalálni...nem vagyok celeb nem is akarok az lenni.....én a koncertek háttér szereplője vagyok és az is leszek.Bár nélkülem és egy dobos nélkül egy koncert hangzása nem lenne az igazi.De ez már tényleg elment a feltett kérdésemtől,témától.......
2019. szept. 27. 12:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, randiztam is egyszer egy kancsal sráccal, de nem tudtam hogy az, mert nem volt még ilyen képküldözgetős korszak akkoriban.

Egyszer taliztunk, akkor is meglehetősen frusztrált volt, nehéz volt vele, mert magával volt baja. Nem esett szó arról hogy kancsal, nem beszéltünk róla, de nekem azért sem hátrány mert a családban van aki kancsal.

Ha valaki tetszik, akkor nekem mindegy hogy kancsal e, mert igazából én megtanultam ezzel szembenézni, teljes egyszerűséggel a jó szét nézem, ha sokáig egymással szemben beszélgetünk, akkor meg mint egy tükörkép, mintha a teljes arcát látnám, egésszéges szemekkel.

Ezt csak azért írom le, mert sokakat zavar, hogy nem tudják hova nézzenek.

2019. szept. 27. 13:16
 15/19 anonim ***** válasza:
*szét=szemét
2019. szept. 27. 13:18
 16/19 Zsoltmester ***** válasza:
100%
A kancsalság lézeresen nem műthető. Budapesten a Mária utcai Szemklinika csinál kancsalság ellenes műtéteket igen nagy sikerrel.Érdemes elmenni, 1 napot kell bent feküdni a műtét után és mehetsz haza, előtte megvizsgálnak hogy meg tudják e csinálni, de valószínűleg ige.Nem kell tőle félni semmi extra, utána mehet a csajozás
2019. szept. 27. 13:25
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen ,már tervben van....aztán ki tudja mikor kerül rá sor.Műthető a szemem,ennyit már elértem mert már régebben voltam vizsgálaton de aztán elmaradt.
2019. szept. 27. 14:01
 18/19 Zsoltmester ***** válasza:
100%
Na akkor sok sikert. Az egy új élet lesz, megnyílik egy csomó ajtó.
2019. szept. 27. 14:52
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm...
2019. szept. 27. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!