Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sanszos hazudik ez a srác?
Én is elérhetőnek látszom, pedig csak simán rá vna csatlakozva a telefonom a wifi-re és ezt jelzi ki. Attól émg alszom,kezembe se veszem a telefont.
Csak ez alapján ne vonj le messzemenő következtetéseket, inkább találkozzatok, beszéljetek, ismerd meg jobban, láss bele az életébe.
Vagy tegyél egy próbát: amikor látod,hogy elérhető írj rá,hogy látod, mégsem aludt el....
Nemár hogy erre hagyatkozz hogy mit jelez ki a fb...
Figyi én kb. majdnem minden nap úgy alszom el, hogy magam mellett bekapcsolok youtubeon valami régebbi műsort ami fenn van (heti hetes, fábry, mittudomén) és arra alszom el. De emiatt ugye be van kapcsolva a wifi egész éjjel. Attól még nem vagyok fent egész éjjel.
Nekem is minden srac azt mondja hogy csak velem ismerkedik es ilyankor szoktak kiderülni hogy hazudik mikor atteszem baratzonaba es azt ecsetelem neki hogy talalkoztam mas sraccal. Olyankor kapasbol a reakcio hogy ö is ismerkedik vkivel csak még nem tudja mi lesz belöle. Addig pedig soha nem jatszak ki a lapjaikat. Egy sem. Kivetel nelkül az a duma hogy csak velem ismerkedik.
Most mindegy hogy a face falschul jelez vagy nem. Ott a whatsapp viber tarskerik es minden mas is. A face egy az ezerböl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!