Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érzelmes, romantikus srácként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmes, romantikus srácként hol és hogyan találhatnék hasonló lányt?

Figyelt kérdés

Szeretem a romantikus könyveket, filmeket, dalokat* (nem kizárólag azokat, illetve ne nyálas szarokra gondoljatok), romantikus programokat szervezni, összebújni satöbbi. Néha első látásra nagyon megtetszik egy lány, és nem csak "hogy megdugnám"-féle vonzalomról van szó.

A környezetemben inkább racionális emberek vannak, amit nem bánok, mert jól el tudok beszélgetni velük, de hozzám illő lányt nem találok közöttük.

*

Például:

https://www.youtube.com/watch?v=pSkXrqoHfRo

https://www.youtube.com/watch?v=SPBfx4_WT-w

2019. jún. 30. 19:06
1 2
 1/16 anonim válasza:
93%
Majdnem mindenhol vannak olyan lányok, akik kifejezetten ezeket a fiúkat kedvelik elég sokan.
2019. jún. 30. 19:12
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
Sajnos legtöbb lány nem szereti az ilyen fiúkat.
2019. jún. 30. 19:55
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, a beugró a külső. Nemhiába gyúr, edz mindenki, na meg a szakáll, a tetkó, a frizura, az illat, az öltözködés.

Ha külsőre nem jössz be egy lánynak, akkor max 1% az esélyed, lehetsz te akármilyen földre szállt angyal is.

2019. jún. 30. 20:03
 4/16 anonim ***** válasza:
Az utolsó tökéletesen megfogalmazás... Én is romantikus típus vagyok de mivel a külsőm átlagos és elég antiszoc vagyok 25 év alatt egyszer se volt barátnőm.
2019. jún. 30. 21:26
 5/16 anonim ***** válasza:

Én hasonló beállítottságú vagyok, nekem az alábbi videó segített sokat. :)) F

[link]

Hungarien Gabber :D

2019. jún. 30. 22:43
 6/16 anonim ***** válasza:
Ez nem kizáró ok, ha mellé jòl nézel ki! Ha meg nem akkor lehetsz te akármilyen romantikus csúnyán... ki törölheted vele a valagad. 😂
2019. júl. 1. 00:03
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden a külsőn áll vagy bukik. Az egyetemről ismerek 1-2 ilyen rózsaszínködös, Versailles-i kishercegnős, mimózalelkű, elvont, romantikus, intellektuális (nem folytatom a jelzőket, szóval földre szállt ártatlan kisangyal) csajt, aki folyton verseket ír meg állandóan hullanak körülötte a rózsaszirmok és romantikus dalokat énekel. Tényleg végtelenül kedves és aranyos csajok. Na pár hónapja eldöntöttem, hogy megpróbálom összehozni az egyik ismerősömmel, aki tökéletes megfelelője ezeknek a típusú csajoknak. Zeneművészetire jár, nyáron is úgy öltözködik, mintha valami meg nem értett különc művész lenne. Ő is folyton verseket ír és tipikusan az az ember, aki a szmokingját a pocsolya fölé teríti a lány lába előtt, amikor kiszáll a hintóból. Na odáig jutottam, hogy a facebook profilját bemutattam mindkét csajnak és nagyon érdeklődtek iránta egy darabig (amíg elmeséltem neki, hogy mivel foglalkozik meg milyen stílusú gyerek), de amint elárultam, hogy amúgy egy kb. 170 centis vékony nyikhaj a gyerek (arcra amúgy átlagos) egyből az volt a reakciója mindkét lánynál, hogy "Figyelj ugye ezt nem gondolod komolyan? Nekem a magas és férfias pasik jönnek be". Tehát kedves kérdező: ha alkatra és arcra is férfias és vonzó vagy, akkor van esélyed, ha pedig nem ütöd meg a vonzó szintet, akkor lehetsz te akármilyen Radnóti, csak körbe fognak röhögni még azok a csajok is akik vevők lennének erre a nyálas, rózsaszirmos maszlagra.
2019. júl. 1. 16:25
 8/16 anonim ***** válasza:
Legyen kiterjedt baráti köröd és keress konzervatív körökben, pl. vallásos klubokban. Ha akarod, írok neked privátban ilyenből párat. Egyébként meg nincs könnyű dolgod, mert a pragmatikus g*ciknek áll a világ. A romantika nem érdekli a lányokat alapvetően, bármit is hallasz erről tőlük.
2019. júl. 4. 15:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"Majdnem mindenhol vannak olyan lányok, akik kifejezetten ezeket a fiúkat kedvelik elég sokan."

Maradjunk annyiban, hogy mindenhol vannak lányok, akik ezt hangoztatják magukról. Aztán benedvesedik a bugyijuk az első nagyhangú k*csögre, a romantikus srácot meg otthagyják barátnak.

2019. júl. 4. 15:46
 10/16 anonim ***** válasza:

A legfiatalabb generációban (18-22 év) ilyent biztos nem találsz.

Ha keresni is akarsz nem eleg egy randi. Ilyen jellegű minőségi kapcsolatnak el kell mélyülnie.

2019. júl. 16. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!