Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmes, romantikus srácként hol és hogyan találhatnék hasonló lányt?
Szeretem a romantikus könyveket, filmeket, dalokat* (nem kizárólag azokat, illetve ne nyálas szarokra gondoljatok), romantikus programokat szervezni, összebújni satöbbi. Néha első látásra nagyon megtetszik egy lány, és nem csak "hogy megdugnám"-féle vonzalomról van szó.
A környezetemben inkább racionális emberek vannak, amit nem bánok, mert jól el tudok beszélgetni velük, de hozzám illő lányt nem találok közöttük.
*
Például:
https://www.youtube.com/watch?v=pSkXrqoHfRo
https://www.youtube.com/watch?v=SPBfx4_WT-w
Gyerekek cáfolom, hogy minden a külsőn múlik.
Eddig mindig olyan pasiba szerettem bele aki elsőre nem tetszett. De ahogy megismertem a szemèlyisèg vitt mindent.
Ugyhogy hülyesèg, hogy a külső a döntő tènyező.
Remèlem ezzt nem csak magatoknak hazudjátok mert nem akarjátok êszrevenni, hogy belül vannak a bajok.
L/24
Találni direkt nehéz bármilyen lányt/fiút. Véletlenül sokkal nagyobb eséllyel botlunk olyanba, amilyenre vágyunk, mint ha szándékosan keresnénk.
Én szeretem a romantikus, érzékeny fiúkat és nem érdekel, ha vékony "nyikhaj". Külsőre csak annyit szeretnék, hogy magas legyen, mert én is az vagyok, és ne legyen kövér, mert én is vékony vagyok.
Nem is kell mindig romantikázni, de alkalmanként igénylem, és olyankor nagyon jólesne összebújni és megnézni egy olyan filmet, ami nekem is tetszik, nem pedig egy hülye erőszakos akciófilmet vagy horrort. :(
Szóval ne görcsölj rá, csak legyél nyitott a lehetőségekre, és ne félj lépni, ha egy megfelelő alkalmat találsz.
(Nekem van barátom, aki sajnos nem ilyen romantikus típus, de légyszíves kíméljetek.)
Szerintem teljesen jól csinálod. A Gyakorin kell ilyen kérdéseket kiírni minél többféle megfogalmazásban, és előbb vagy utóbb rád ír egy romantikus fiúkra nedvesedő lány.
De egyébként azt vettem észre, hogy a lányok nem azt szeretik, ha egy fiú eleve romantikusnak adja el magát. Sokkal jobban bejön nekik, ha iszonyat tuskónak ismerik meg, de később kijönnek a romantikusabb vonásai. A karakterfejlődés a lényeg, amit úgy élnek meg, hogy ők idéznek elő. Szeretnek vadállatokat megszelídíteni. Akit szelídnek és érzékenynek ismertek meg, abból pedig éppen a vadállatot próbálják kihozni.
Még annyit, hogy nem azzal van baj, hogy érzelmes és romantikus vagy, hanem azzal, hogy gyenge jellemű vagy. Ezért vagy sikertelen. Ha magabiztos lennél, akkor lenne barátnőd. Változz meg
(Előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!