Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha ír egy srác nagyon normálisan egy lánynak facen akivel vannak közös ismerősei akkor nem az lenne az emberi minimum hogy reagál rá a lány? 24/F
Nekem is szoktak írogatni. Vőlegényem van, csak ez nem látszik a nyilvános profilomból.
Én sem
Ilyenre én se szoktam válaszolni.
Azt írtad, hogy semmi nincs a profilján, és csak közös ismerőseitek vannak. Akkor mégis mi alapján szeretnéd megismerni?
* én sem szoktam visszairni. Szerintem nem tartozik az ember elszamolassal egy idegennek.
Ha az utcán szolitanak le, akkor sem örülök. Akkor sem, ha nincs párom.
Vannak helyek, ahol lehet ismerkedni, creepy idegeneket csak úgy betámadni.
Bocsi, az előbb véletlenül elküldtem
Fajtársaimnak pedig köszönöm hogy a minusz szintről kell ilyenkor felküzdenie magát egy rendes embernek (feltéve ha egyáltalán megadják rá a lehetőséget).
Lehet én kaptam rossz neveltetést de ha egy kövér akármilyen lány ír nekem normális hangnemben én egész biztosan visszaírnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!