Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már úgy, hogy hiába nem akar féltékeny lenni mások boldogságára, de elkeseríti, hogy nem tud normális társat találni mikor mindenki más már házasság, gyerek?

Így van, élj. Használj ki minden lehetőséget. Fiatal vagy még.
Amit érzel pedig normális. Én is 27 vagyok, van egy 2 éves fiam, akit egyedül nevelek... Amikor látok képeket családokról, akik régóta együtt vannak, el szoktam keseredni én is, hogy ez nekem nem jött össze. Emellett én is igyekszem élni és a jelenre koncentrálni.

"Mindig kifogtam a hülyéket"
Jaja, MINDIG a másik a hülye és NYILVÁN SOHA nem benned van a hiba... Imádom ezt a mentalitást, tudod van a vicc is amikor a hülye megy szembe a forgalommal...

Én férfiként mindig sajnálom azokat akiknek gyerekük van. Tehát ilyen értelemben még nem éreztem ezt a fajta féltékenységet.
Arra viszont irigy tudok lenni aki nem önerőből lett gazdag, hát igen. Ilyen az élet, az irigységet nem lehet teljesen kiölni. Csak ki mire irigykedik.

Miért befolyásolná őt konkrétan, hogy mások feministák? Mindenki saját döntést hoz és a saját sorsáért felelős.
Kérdező, valószínűleg kicsit tényleg változtatni kell az magadban, ha folyton rossz embereket vonzol be. Lehet esetleg hogy valami rossz gyermekkori minta miatt szabotálod magad.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!