Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érezte már úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érezte már úgy, hogy hiába nem akar féltékeny lenni mások boldogságára, de elkeseríti, hogy nem tud normális társat találni mikor mindenki más már házasság, gyerek?

Figyelt kérdés
27 éves önálló nő vagyok. Minden vágyam feleség lenni és gyereket szülni. Megmaradtam az a tradicionális fajta. De még egy normális komolyabb kapcsolatom se volt. Mindig kifogtam a hülyéket akik max szexet akarnak vagy az amolyan laza barátnő feelinget. Emiatt ezeket rögtön kiszedtem az életemből. De egyszerűen nem tudom hol rontom el. Néha annyira elkeseredek, hogy nem lesz senkim, hogy sírni tudnék. Mi lesz ha kifutok az időből? Mire oda jutok, hogy lesz valakim nem lehet gyerekem? Bele halnék a bántba. Édesanyám 44 évesen menopauzába lépett. Nagyanyáim is viszonylag korabban. És rettegek, hogy ha csak nem jövök össze olyannal aki stabilat akar, de nem szeretem csak a gyerek miatt össze jövök vele örökre boldogtalan leszek és a férjem is. De ha meg a nagy szerelemre várok lehet kifutok az időből.
tegnap 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd 15 év múlva gondolkozz ezen újra. Addig élj, és ne görcsölj. Kár kapkodni, a jóra érdemes várni.
tegnap 21:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Így van, élj. Használj ki minden lehetőséget. Fiatal vagy még.

Amit érzel pedig normális. Én is 27 vagyok, van egy 2 éves fiam, akit egyedül nevelek... Amikor látok képeket családokról, akik régóta együtt vannak, el szoktam keseredni én is, hogy ez nekem nem jött össze. Emellett én is igyekszem élni és a jelenre koncentrálni.

tegnap 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
31%

"Mindig kifogtam a hülyéket"

Jaja, MINDIG a másik a hülye és NYILVÁN SOHA nem benned van a hiba... Imádom ezt a mentalitást, tudod van a vicc is amikor a hülye megy szembe a forgalommal...

tegnap 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Én férfiként mindig sajnálom azokat akiknek gyerekük van. Tehát ilyen értelemben még nem éreztem ezt a fajta féltékenységet.

Arra viszont irigy tudok lenni aki nem önerőből lett gazdag, hát igen. Ilyen az élet, az irigységet nem lehet teljesen kiölni. Csak ki mire irigykedik.

tegnap 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
27 évesen szüleimmel laktam. Férjnél voltam, de tévedés volt, megijedtem, hogy nem fogok elkelni. Lakásra, önálló életre esélyem sem volt. 28 voltam, amikor a második férjem belépett az életembe, és ott is maradt. Sokat küzdöttünk, de sikerült elérni mindent, amiről 27 évesen álmodni sem mertem.
tegnap 22:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindig ezt mondták nekem. Légy boldog ígyis mert addig nem lesz semmi. De ha egyszerűen így nem tudok boldog lenni? És jogos a félelmem valljuk be. Egy féri 50 évesen is tud gyereket csinálni. De én nem fogok tudni és nem is akarok már akkor. Voltam pszichológusnál aki a társadalmi elvàrásokról papolt h az árt sokat. De nekem ez nem elvàrás. Én mindig is úgy éreztem az tenne boldoggá igazán ha lenne egy férjem és gyermekem. Nem azért mert belém nevelték vagy bármi. Nem vagyok vallásos se. Egyszerűen úgy gondolom valakit a karrier, pénz, szépség tenne boldoggá. Engem ezek nem annyira érdekelnek. De úgy érzem valamiről le kell mondanom mindenképpen vagy egyedül öregszem meg.
tegnap 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
üldözd,üssed vágjad a feministákat ahol éred,mai állapotokban vastagon ben a kezük nekik is!
tegnap 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Miért befolyásolná őt konkrétan, hogy mások feministák? Mindenki saját döntést hoz és a saját sorsáért felelős.

Kérdező, valószínűleg kicsit tényleg változtatni kell az magadban, ha folyton rossz embereket vonzol be. Lehet esetleg hogy valami rossz gyermekkori minta miatt szabotálod magad.

tegnap 23:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező, ha a mai világban ebben a férfitöbbletben sem találsz valakit aki feleségül venne 27 évesen, akkor valami ordenáré szar nő lehetsz. Mondd, dagadt vagy?
ma 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!