Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők manapság tényleg annyira kevés a normális férfi hogy 1-2kgon múlik a boldogságotok?
Mert már ez is hatalmas versenyelőny nektek.
Tényleg ekkora verseny lenne?
Nem. Az én boldogságom a párom normális mentális állapotán és képességein múlik, amitől nem tépem ki a hajam a kapcsolatban és nem érzem úgy, hogy egy alacsonyabbrendű ostoba ürgével vesztegetem az időm, akinek a triviálisat is a szájába kell rágni.
Én mindig azt néztem, hogy jól érzem-e magam az illetővel vagy sem. És ez a jó érzés az esetek többségében nem a külsőn úszott el, hanem azon a szaron, amit a nyakamba öntött a hülyeségeiből és a kezeletlen mentális gócaiból.
Az én boldogságom nem kilókon, hanem inkább centiken múlik ;)
Amúgy viccet félretéve, nem teljesen értem a kérdést. A férfinek kéne méregetnie a kilóit vagy nekem? Vagy most milyen versenyelőnyről beszélünk? :D Egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban vajmi keveset számítanak a kilók, ami amúgy is folyamatosan változik az ember élete során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!