Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel 3 napja szakítottam de már más fiú társaságában keresi a Boldogságot. Le tiltott FB-ről és azt akarja h ne tartsuk a kapcsolatot semmi féle módon! Szerintetek ez normális egy másfél éves kapcsolat után?
Majd amikor vissza akarja sírni magát hozzád, akkor kárörvendj rajta egy nagyot és küldd el a jó édes anyjába. Ha szakítottatok, és így döntött, hogy ki akar zárni téged az életéből, akkor nyugodj ebbe bele. Egyébként nagy eséllyel fog téged felkeresni később, a nyakamat rá.
29/F
Persze itt csak találgatni lehet, semmit nem tudunk a szakítás hátteréről, de lehet, hogy már régen ért benne a gondolat és ezért nem is bánkódik annyira utánad.
Mikor mi szakítottunk az előző barátommal én is nem sokkal később már mással randiztam, aki azóta már a férjem.
Nagyon szerettem régen az előző barátomat, de mikorra már a végleges szakításra került a sor, egyszerűen annyira kiábrándultam, hogy nagyon rövid idő után tiszta lappal tudtam indulni.
Hogy a barátnődnél így volt, vagy sem, azt nem tudom, de ezt a dolgot már nem kellene feszegetni, menjen mindenki tovább a maga útján.
Nem normális, - de megesik.
Nekem pl. 4 éves kapcsolat zárult le így, sőt még ígyebbül.
Ha jól látom ő szakított veled, lehet, te se tudod az okát, de ő NAGYON SZAKÍTANI akart.
Szóval ez van: ő már nincs az életedben, nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!