Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 10 év kapcsolat után szakítok a párommal, órák teltek el amióta elment, de nem tudok sírni? Mi a baj velem?
3. Igen.
Azt is tudom, hogy jól döntöttem. Szóval nem vagyok olyan szívtelen, mint amilyennek érzem magam? Hogy sírni sem tudok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
kicsit hosszú, de ez a lényege, ami a kérdésben van.
Én egy éve elvesztettem egy számomra nagyon fontos személyt (meghalt, nem elhagyott), teljesen váratlanul minden előzmény nélkül és rá 4-5 napra jött csak ki rajtam a sírás.
A 4-es válaszoló nagyon jól mondja.
Majd leszel még szomorú. Egyébként nem értem a vőlegényedet miért lépett le, nekem inkább tűnik ürügynek mint konkrét oknak, főleg 10 év után. Talán már nem érzett ő sem annyira komolyan és így nem akart belemenni a házasságba elvégre 15 éves korotok óta vagytok együtt.
Mindenesetre sajnálom, azért az esküvő napján biztos elő fog jönni a bánat és az egyedüllét érzése de fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!