Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyaként mikor találtál párt? Hány éves voltál, amikor egyedülálló anya lettél? Nehéz volt gyerekkel párt találni?
43 éves vagyok, a gyermekem 11.
6 éve váltam el kb.
Vàlás után nem az új társ volt a fókusz (pedig meglepően normálisan váltam, nincs sem egzisztenciális gondom, se sírdogálás a múlt után :D )
Aztán lett egy kapcsolatom, 1,5 év után ért véget. A nálam pár évvel idősebb (jelenleg 47) éves partneremet épp a gyerekemmel való igen jó kapcsolata ébresztette rá, hogy ő gyereket akarna... természetesen úgy indítottuk az ismerkedést, hogy egyikünk sem.
Eleve picit “félve” álltam hozzá, hogy neki nem volt saját gyereke, hogy fogunk boldogulni... aztán ez lett a vége...
Elengedtük egymást, ez komoly ellentét és igen, néha változik az ember véleménye, akarata, jövőképe idővel. Nem haragudtam emiatt természetesen és nem a putris réteg vagyunk/voltunk semmilyen tekintetben.
Most egyedül vagyok ismét.
Nagyon nem tudom, hol, merre kellene ismerkednem (főleg a mostani covidos rendhagyó életünkben, home office alatt stb.)
Az utcán/boltban érdekes módon időnként “betalálnak”- de furcsamód ilyen 10 évvel fiatalabbak, amit én komolytalannak gondolok.
Egy ideje már érzem azt, hogy nagyon szívesen ès egészséges lelkülettel, a lezárt múltammal békében ismerkednék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!