Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló nők, férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló nők, férfiak! Miért nincs társatok? Hol bukik el a társkeresés nálatok?

Figyelt kérdés

Ti nem vagytok jó státuszban ehhez (külső, háttér, stb), vagy a másik oldal nem megfelelő nektek? Ha igen, milyen problémákkal találkoztok?

Arra vagyok kíváncsi, hogy mik a legjellemzőbbek azoknál, akiknek hosszú éve nem sikerül normális kapcsolatba kerülni.

Leírhatjátok azt is, hogy nektek mi lenne az elvárásotok a másik felé, így látszana az is, hogy miknek kellene megfelelnie a keresett személynek.

Mindkét oldal tapasztalata érdekel, de írhattok kort és nemet is aki szeretne.

okt. 20. 17:20
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt.

#29 ez egy jó történet, örülök hogy leírtad.

#30 ha nem inged ne vedd magadra. Azért mert valaki megossza a pozitív élményét még nem muszáj irigységből lehányni, vagy belekötni. Veled nincs értelme semmit megosztani, mert neked minden relatív. Szóval fórumot sem érdemes olvasnod, és a te kommentjeid is relatívak - így ennek sincs értelme. Ennyi.

okt. 21. 15:24
 32/42 anonim ***** válasza:
61%
31, én ezt nem negatívan írtam, hanem realistán. Annyi logika van benne, mintha azt írnám, én most ebédeltem, szóval nemsokára senki nem lesz éhes.
okt. 21. 15:46
 33/42 A kérdező kommentje:

Ezt értem, megtaláltad azt a pontot amit lehet lobogtatni, hogy a pozitív komment írója milyen hülye. Ennyit sikerült megérteni az egészből.

Sok értelme nincs ide bármit is írni, ha ilyen emberek jönnek ide kommentelni, akiknek minden szar, és mindenki hülye, és azt keresik mivel lehet okosabbnak lenni, vagy másokat alázni. Ez nettó bunkóság.

okt. 21. 16:11
 34/42 anonim ***** válasza:
87%

De nekem nem szar minden. Én most nem értem, miért lettem boxzsák.

Értem, hogy jó szándéka volt, de szerintem elég butaság úgy állni valamihez, hogy "lesz párom, mert a gyakorikérdéseken a 29-es válaszolónak is lett".

És ez nem csak párkeresésre igaz, hanem mindenre. Lehet reménykedni, de itt pont a logikátlansággal van a baj. Én is reménykedem, hogy lesz párom, de nem azért, mert másoknak is lett, hisz ebben nincs logika. Másoknak mások az elvárásai, máshol élnek, mások a tervei...

Ez ugyanolyan, mint amikor valakinek azt mondom, "a te anyukád is ki fog gyógyulni a rákból, mert az enyém is kigyógyult".

Nincs ok-okozat, nincs összefüggés. Ettől függetlenül reménykedjünk, legyünk pozitívak.

okt. 21. 16:19
 35/42 A kérdező kommentje:
Ok 😃 Akkor így. Sok sikert kívánok a társtaláláshoz!
okt. 21. 16:40
 36/42 lizzi77 ***** válasza:
Kevesekkel stimmel a kémia,ezen felül a legtöbb ember idegesít hosszú távon,eléggé introvertált vagyok.Olyan kapcsolat lenne számomra az ideális,ahol külön lakunk,de ha van kedvünk ,elmegyünk valahova,vagy együtt alszunk.
okt. 21. 18:38
 37/42 anonim ***** válasza:

"Végülis felregisztráltam egy társkeresőre. 2 évig voltam tag. Könyvet tudnék írni, hogy milyen kreténekkel találkoztam."

Ez a különbség a nők és a férfiak esélye között a netes társkeresőn.

Közel másfél év alatt 2x jutottam el a randiig. Annyi csak, hogy elmúltam 45, nem raktam fel tengerpartos képeket, de pontyfotókat sem, és leírtam, hogy két gyerekem van.

Ebből nagyon rövid könyvet lehetne írni.

okt. 22. 07:57
 38/42 anonim ***** válasza:
62%

Na igen, amikor a nők panaszkodnak, hogy mennyi kretén van...

Férfiként én nem tudok erről nyilatkozni, mivel fél év társkeresőzés után konkrétan EGYETLEN beszélgetés sem jött össze, mivel SENKI nem jelöl vissza!

Inkább válogatnék a kretének közül, minthogy ne legye nabszolút semmiféle lehetőségem... Aztán a nők sajnáltatják magukat, arról nem is beszélve, hogy a kreténeknek TI adtok esélyt, mivel TI jelölitek vissza! Lehet nem csak a külső alapján kellene ítélkezni és kevesebbe idióta kapna esélyt csak mert jól néz ki...

okt. 22. 08:06
 39/42 anonim ***** válasza:
De a kretének mégis tudnak valamit ìrni amire vàlaszolnak 😃 Na ez a gond.. a normàlis srácok unalmasak a kretének nem de azok àtverik őket. De ez igaz visszafele is, jolanyok.hu nincsen 😃 mert nem az kell
okt. 22. 14:16
 40/42 anonim ***** válasza:

"Ez a különbség a nők és a férfiak esélye között a netes társkeresőn.

Közel másfél év alatt 2x jutottam el a randiig. "

Az megvan, hogy én is férfiakkal randiztam? Szóval ők is eljutnak a randiig valahogy. Egy heteró pár randizik, az egy férfit meg egy nőt jelent. Akkor neked valahogy nincs meg a matek.

Volt olyan férfi, akivel a neten ismerkedtem meg, végül nem volt meg köztünk a kémia, de barátok maradtunk. Rendszeresen randizott nőkkel, hetente többször is, és végülis ő is a neten ismerte meg a későbbi feleségét.

Szóval akkor itt nem az a baj, hogy csak a nőknek van esélye randizni (akkor mégis kivel?), hanem a probléma valahogy nálad van.

okt. 26. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!