Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai kor problémája, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai kor problémája, hogy rengeteg az egyedülálló férfi?

Figyelt kérdés

Pár évtizede a leszerelés után általában pár évre megnősültek, gyerekeik lettek a férfiaknak nagyrészt, házépítés, gyereknevelés.

Manapság azt látom, hogy rengeteg 30 év feletti férfi egyedül van, esélye sincs párkapcsolatra. Miért alakult így?

Nekem sincs senkim, pedig mindenem megvan. Kocsi, lakás, befektetések. Társkeresőn tölteni az időt egyenlő a nullával.

jan. 2. 14:11
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
84%
16, nem, egyszerűen jól elvqgyok kapcsolat nélkül is. Semmi nem motivál az aktív társkeresésre, így nem is teszem.
jan. 2. 15:54
 22/42 anonim ***** válasza:
57%

Azért gondolod így, mert férfi vagy, és a haverjaid is férfiak. Én meg azt látom, hogy nagyon sok elvált, egy-két gyerekes nő van egyedül. Eleinte próbálkoztak találni valakit, aztán rájöttek, hogy egy elvált, kisgyerekes nőtől a férfiak nem akarnak semmi komolyat, ezért inkább az egyedüllétet választották.

Ha esetleg ilyesmire is nyitott lennél, pedig a korodnál fogva már nehezen találsz gyermektelen szinglit, akkor szerintem könnyedén találnál.

jan. 2. 15:58
 23/42 anonim ***** válasza:
15%

Persze, néhány nő is áldozatául esik a háborúnak, nem 100% férfiak halnak meg. De kb. 90%-ban férfiak halnak meg a háborúkban és ez a lényeg.

Én személy szerint azt sem bánnám ha mi is háborúba keverednénk, és azt sem ha nekem is mennek kéne. Mert akkor vagy meghalnék mint felesleg, vagy ha túlélném akkor végre kiegyenlítettek lennének az arányok. Nem jó ez nekem se, hogy felesleges hús vagyok.

jan. 2. 16:34
 24/42 Barnabas333 ***** válasza:
82%
Japánban 6-8évente felmérik a társadalmat. Most volt az utolsó és megdöbbenve látták mennyivel több az egyedül álló ember és kevesebb a szex a fiatalok körében. Jó ott volt a covid, de akkor is. Szerintem ez globális probléma. A modern nő, inkább kutyát tart, mint gyereket neveljen. Örülök, hogy én már max 20-30évet élel ebben a világban. És csak egy autista fiam van, így nem is fő a fejem mi lesz a gyerekeimmel...
jan. 2. 16:40
 25/42 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem messze nem ez a legnagyobb probléma, rengeteg nő ugyancsak egyedül van. Ma már nem engednek olyan könnyen az emberek a társadalmi nyomásnak, de nincs is ezzel semmi baj. Nincs értelme társas magányban élni, egy nem megfelelő személlyel bajlódni.

Úgy vélem, sokkal nagyobb probléma a túlnépesedés, klímaválság, és még lehetne sorolni.

jan. 2. 16:45
 26/42 anonim ***** válasza:
18%
22: Egy szingli anyuka ugyan miért jönne össze egy olyan férfival akinek még csak gyereke sincsen? Nem is értem hogyan gondolod és ha a férfi még gyereket is szeretne? Gondolod hogy egy gyerekkel, elváltan annyira sok nő szülne még egy másik férfinak? Nem is értem azokat akik így gondolkodnak, elvált gyerekes, elvált gyerekessel jöjjön össze inkább, ők jobban összeillenek.
jan. 2. 16:55
 27/42 anonim ***** válasza:
44%

Már vagy 30 éve nincs szüksége egy nőnek férfira ahhoz h mindene meglegyen.

Nem függ senkitől. Ugyanazt vagy többet is megkeres.

És egy szép nő megteheti h válogat.

Nem úgy van h okés a 2. pasinak igent mondok lesz gyerek esküvő...meg amúgy sem akar már minden nő gyereket mint régen. (hála égnek)

jan. 2. 17:34
 28/42 anonim ***** válasza:
83%

Tudatosan vagyok egyedül, nem megyek bele szar kapcsolatba.

Nem zárkózom el semmi elől, de nagyon magasan vannak az igényeim.

F33

jan. 2. 17:40
 29/42 anonim ***** válasza:
90%

28 Én szintén.

Szerintem a lényeg az igényeken van és sajnos sok az igénytelen férfi aki beéri bármilyen nőneművel azért tart itt ma a világ hogy a nők azt képzelik mindenki meg akarja őket dugni és itt kétfelé válik a dolog mert van olyan nő akinek az egója elszáll ettől és van a másik akik bizalmatlan lesz tőle.

jan. 2. 18:04
 30/42 anonim ***** válasza:
83%
Mert már nincsenek a nők és a férfiak egymásra utalva és ezért tudnak a nők válogatni elég keményen.
jan. 2. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!