Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai kor problémája, hogy rengeteg az egyedülálló férfi?
Pár évtizede a leszerelés után általában pár évre megnősültek, gyerekeik lettek a férfiaknak nagyrészt, házépítés, gyereknevelés.
Manapság azt látom, hogy rengeteg 30 év feletti férfi egyedül van, esélye sincs párkapcsolatra. Miért alakult így?
Nekem sincs senkim, pedig mindenem megvan. Kocsi, lakás, befektetések. Társkeresőn tölteni az időt egyenlő a nullával.
Azért gondolod így, mert férfi vagy, és a haverjaid is férfiak. Én meg azt látom, hogy nagyon sok elvált, egy-két gyerekes nő van egyedül. Eleinte próbálkoztak találni valakit, aztán rájöttek, hogy egy elvált, kisgyerekes nőtől a férfiak nem akarnak semmi komolyat, ezért inkább az egyedüllétet választották.
Ha esetleg ilyesmire is nyitott lennél, pedig a korodnál fogva már nehezen találsz gyermektelen szinglit, akkor szerintem könnyedén találnál.
Persze, néhány nő is áldozatául esik a háborúnak, nem 100% férfiak halnak meg. De kb. 90%-ban férfiak halnak meg a háborúkban és ez a lényeg.
Én személy szerint azt sem bánnám ha mi is háborúba keverednénk, és azt sem ha nekem is mennek kéne. Mert akkor vagy meghalnék mint felesleg, vagy ha túlélném akkor végre kiegyenlítettek lennének az arányok. Nem jó ez nekem se, hogy felesleges hús vagyok.
Szerintem messze nem ez a legnagyobb probléma, rengeteg nő ugyancsak egyedül van. Ma már nem engednek olyan könnyen az emberek a társadalmi nyomásnak, de nincs is ezzel semmi baj. Nincs értelme társas magányban élni, egy nem megfelelő személlyel bajlódni.
Úgy vélem, sokkal nagyobb probléma a túlnépesedés, klímaválság, és még lehetne sorolni.
Már vagy 30 éve nincs szüksége egy nőnek férfira ahhoz h mindene meglegyen.
Nem függ senkitől. Ugyanazt vagy többet is megkeres.
És egy szép nő megteheti h válogat.
Nem úgy van h okés a 2. pasinak igent mondok lesz gyerek esküvő...meg amúgy sem akar már minden nő gyereket mint régen. (hála égnek)
Tudatosan vagyok egyedül, nem megyek bele szar kapcsolatba.
Nem zárkózom el semmi elől, de nagyon magasan vannak az igényeim.
F33
28 Én szintén.
Szerintem a lényeg az igényeken van és sajnos sok az igénytelen férfi aki beéri bármilyen nőneművel azért tart itt ma a világ hogy a nők azt képzelik mindenki meg akarja őket dugni és itt kétfelé válik a dolog mert van olyan nő akinek az egója elszáll ettől és van a másik akik bizalmatlan lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!