Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-40 közötti elvált, egyedülá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-40 közötti elvált, egyedülálló nők, ti melyik társkeresőt preferáljátok, ha komoly kapcsolatot kerestek?

Figyelt kérdés

Ha regisztráltok, akkor ti is keresgéltek, esetleg rá is írtok férfiakra, vagy a férfit várjátok, h írjanak?

Milyen szempontok szerint döntötök ha visszírtok v jobbra húzzátok?

tegnapelőtt 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
Legyen gazdag, jóképű, jólöltözött, és egy marha, aki elnézi hogy a nő maximum szép, de sokszor még az se, és ennyi a hozzáadott értéke a kapcsolathoz.
tegnapelőtt 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Tapasztalatok alapján ezeken nem érdemes komoly kapcsolatot keresni. Maximum alkalmi szexet, ha valakinek erre van igénye.

Én személy szerint regisztrálni se vagyok hajlandó.

Utoljára a Facebook társkeresőt próbáltam ki, de ugyanazok vannak fent, mint bárhol máshol. Úgyhogy gyorsan töröltem is. Felesleges időpocsékolás.

tegnapelőtt 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem voltam elvált, amikor a Bumble-t használtam tavaly év elején, de a többi stimmel (34 voltam, egyedülálló). Nekem sikerült ott normális, kulturált, szeretetreméltó, komoly kapcsolatot akaró férfit találnom, pedig elég szigorúan szűrtem (meg akartam előzni minden komolyabb vízválasztó vitát, így nem húztam jobbra olyanokat, akikkel teljesen más az életvitelünk, véleményünk társadalmi-politikai kérdésekben, nem uott akarunk lakni, akarunk-e gyereket stb., ill volt, ami kizáró ok volt nálam - meglévő gyerek, dohányzás, vallásosság). Akkor még kötelező volt ott a nőnek a férfira írni, ezért én írtam rá először (valszeg más társkeresőn megvártam volna, hogy a férfi írjon előbb).

Beszélgetés során meg ami kizáró ok lett volna, az a bunkó szöveg és a kétértelmű, pajzán megjegyzések. Illetve amikor elmentem randizni a ma már párommal, akkor már régebb óta beszélgettem egy másik férfival, de az az istennek sem akart elhívni randizni, és úgy voltam vele, hogyha már én megteszem az első lépést, akkor hívjon ő el. Mondjuk technikailag nem ghostoltam, mert én voltam az utolsó, aki írt (még a randi előtt), de nem olyat írtam vissza, ami továbblendítette volna a beszélgetést, hanem csak reagáltam vmire, amit írt.

tegnapelőtt 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:
3. vagyok, azt még hozzá szeretném tenni, hogy hasonló korú, elvált barátnőm is Bumble-ön próbálkozik, csak neki meg van spékelve a dolog azzal, hogy van gyereke, de nem akar már többet, és jóval idősebb párt nem szeretne maga mellé, így azért eléggé csökkennek az esélyei. Most épp van vkije társkeresőről, de sztem szakítani fognak, mert nem passzolnak egymáshoz és rajta is látom, hogy ez így nem az igazi neki.
tegnapelőtt 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak élőben keresek. Ez a bohóckodás engem nem érdekel.
tegnapelőtt 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!