Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló pesti férfiként ( átlag minden szempontból ), lehúzhatom a rolót? Vagy van még bármi esély? Konkrétan incel vagyok sok sok éve.
Ha azt hiszed fővárosiként rossz, akkor költözz csak le ide vidékre.
Itt tényleg nincs is kivel ismerkedni, mert 40 alatt szinte mindenki cigó (velük még barátkozni se érdemes, hogy miért, azt Tuvok egyszer kifejtette a Star Trekben: "You may find nobility in the savage, Commander, but he is only interested in killing you.", annyi módosítással, hogy kormos "barátaink" elsősorban a pénzed vagy értéktárgyaid iránt érdeklődnek, addig jóarcok, "míg van mit adj")
Ezen felül végtelen pusztaság, kevés munkahely, szar fizetések... Egy napig nem bírnád itt. Vagy a c-k vernének le, vagy meghalnál a mostani fizetésed nagyon csekély töredékéből, amit itt átlagfizetésnek neveznek.
Nézz mar körül az utcán; átlag pasiknak is van barátnőjük, feleségük, gyerekeik.
Tarskeresőn valoban nem neked fognak írni, bár ertelmes kommunikációval ott is lehet esélyed. Csak ne 10/10es qrvákkal probálkozz, hanem olyan "rendes fejűekkel"
6-os örülök hogy neked sikered van meg ezt látod magad körül, én rengeteg olyan emberrel vagyok körbe véve akinek nincs sikere.
Akikről meg beszélsz hogy van már valakijük ők eleve nem játszanak nyilván. A probléma nem ez.
A probléma az hogy akik papíron egyedül vannak azok vagy karrierbe temetkeznek, állatokba, utazásba, kétlaki életbe, szeretői/plátói státuszba, vagy simán mindenkin keresztülnéznek.
Elképesztő hogy nincs igény de amúgy idősebb korban ez előjön majd...
Nagyjából igen. Bár fontos lenne a korod is, ha 30 felett vagy és soha nem voltál sikeres a nőknél, akkor már mindegy, engedd el a dolgot.
Ha mondjuk 20-as éveid elején van, sok munkával (elsősorban külső terén) még tudsz fejlődni, lehetsz sikeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!