Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha ez az egyedülálló apa azt hazudná, hogy használt gumit, akkor adnátok neki esélyt?
29-ből 28-an elutasítják ezt a szerencsétlen egyedülálló apát:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Sokan szidják, amiért nem használt gumit, pedig elvileg a nő szedte a fogamzásgátló tablettát. Ha azt hazudná, hogy használt gumit, csak kiszökött belőle a gyerek, akkor adnátok neki esélyt?
Miért? Ha azt mondja, hogy használt gumit, akkor a gyerek varázsütésre eltűnik?
Amennyiben nem, akkor mindegy, hogy bepalizták, akarta, vagy azt se tudja, hogyan kell védekezni. Az eredmény egy gyerek, akihez tartozik egy anya, aki viszi a pénzt, figyelmet, aki ott lesz nálunk, akihez alkalmazkodni kell, aki örökre az első gyerek lesz stb.
Ezt én sem értem. Az én szempontomból nem teljesen és tökéletesen mindegy, hogy a fogantatás pillanatában hogyan dugtak a gyerek szülei? Rohadtul nem érdekel... Van gyerek, és kész. Kizáró ok.
Amúgy meg én nem hibáztatom a csávót. A fogamzásgátló arra van, hogy megakadályozza a terhességet, nem valami cukorka, amit poénból zabálnak a nők, mert annyira finom az íze. Eszetlen nagy szemétség volt a csaj részéről, hogy hazudott. Sajnálom a srácot, de nem fogok a kedvéért pótmami lenni.
A gyerek az gyerek. Mindegy miért.
Mellesleg ha valaki nem akar gyereket, akkor tegyen érte és ne másra bízza.
Nem akarom azt, idegen nő kolyke, az en(leendő) gyerekünk elol vegyen el pénzt, időt, energiát!
Normális nő, nem kezd gyerekes pasival.
Érdekes, hogy a ferfi fikazza a nőt, amiért hazudott, de kozben apuka ugyanigy hazug!
Nem, nem adnék eselyt! Nem fogom mas kolyket pesztralni
25 évesen elkapálta magát.
Ha 45 lenne, akkor oké, abban a korban a többségnek már van gyereke, elvált, nem lóg ki a sorból. De 25 évesen... Valami nagyot kéne domborítania a gyerektelen pasik közt, hogy kiemelkedjen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!