Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő házastári szerződés esetén?
Csak úgy mennék bele esküvőbe, ha valamilyen szerződésben a hölgy elfogadja azt a feltételt, ha válásra kerül sor, nincs egyik fél részéről sem gyerektartás illetve heti vagy 2 heti felbontásban mindkét szülő neveli a gyereket? Nőknek mi erről a véleménye? Ti belemennétek?
Ez arról is szól, hogy ha már van gyerek, akkor az ő érdekeit kell nézni. Szóval nincs olyan egyik fél részéről sem, ha már be lett például valamelyik oviba, suliba iratva, az egyik gondol eggyet és elköltözik 2 várossal odébb és vinné a gyereket. Szépen ott kell munkát keresni, ha kell wc pucolóként és kész, mert így láthatná csak mindkét szülő a gyereket rendszeresen.

Ez az amit nem fogaz tudni szerzodesben rogziteni...
Egyfelol mert egy elo ember felett akar meg a megazuletes elott rendelkezni.
Masfelol ha sulyos autozmusa van akkor is valalod a minden masodik teljes hetet?

A torveny szerint MO belul nem kell engedely a volt hazastarstol a koltozeshez.
Ezt meg nem rogzitheted azerzodesben mert alap emberi jogot sert.
Szerzodesben csak olyan dolog lehet ami nem jogserto.

1: Ismerkedési szakaszban vagyok és gondolkoztam, hogy az elején kéne még ezt felhozni, míg nem komoly a kapcsolat még. Talán így fer. Gondoltam kicsit felmérem, mennyire elfogadott vagy sem a dolog.
6: Én nem akarom a párom kárpótolni semmiért. Tartós kapcsolatban azért vagyok együtt valakivel, mert szeretnék vele lenni. És ez csak úgy működik ha a másik is így gondolja. Mit kárpótoljak? hogy velem van? A kárpótlás az egymás szeretete. De ha gyerek születik nem akarok hétvégi apuka és ATM lenni, ha isten ne adja de válás a vége. Költök én a gyermekre ami kell neki, de nem az anyán keresztül, ami lássuk be válás esetén nem ugyanaz a személy lesz, akit megismertél. De nem szeretném, ha úgy működne, hogy ha arra a sorsra jutnánk majd, akkor anyáé a gyerek, ő gyakorolhat minden szülői jogot és örömöt én meg majd malmozok míg havi 1 hétvégét láthatom. És azt sem tartom elfogadhatónak, hogy a másik fél ilyenkor kivenné a gyereket a suliból például és elköltözne 200km-t mert ő ott talál munkát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!