Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő házastári szerződés esetén?
Csak úgy mennék bele esküvőbe, ha valamilyen szerződésben a hölgy elfogadja azt a feltételt, ha válásra kerül sor, nincs egyik fél részéről sem gyerektartás illetve heti vagy 2 heti felbontásban mindkét szülő neveli a gyereket? Nőknek mi erről a véleménye? Ti belemennétek?
Ez arról is szól, hogy ha már van gyerek, akkor az ő érdekeit kell nézni. Szóval nincs olyan egyik fél részéről sem, ha már be lett például valamelyik oviba, suliba iratva, az egyik gondol eggyet és elköltözik 2 várossal odébb és vinné a gyereket. Szépen ott kell munkát keresni, ha kell wc pucolóként és kész, mert így láthatná csak mindkét szülő a gyereket rendszeresen.
40: de most ezzel mit akarsz mondani hogy más? Persze hogy más! De most akkor mi van? Ha a saját gyerekemről van szó fel vagyok jogosítva, hogy meggondoljam magam és ne foglalkozzak vele ha úgy tetszik teszem azt 10 évvel később?
Fárasztóbb, folyton ott van, mindig résen kell lenni értem én, ez vele jár. Azért írod, hogy majd ha saját gyerekem van akkor majd nem akarok rá vigyázni, nem fogom szeretni mert férfi vagyok? Vagy miért kell ezt egyfolytában sugallni, hogy majd más lesz?
Fejtsd ki akkor bővebben ha szeretnéd, nem kell a pajzsot körülírni, ami mögé valamit sugallni akarsz hogy bebújhatsz...

42: így már értem. Oké rendben elfogadom.
így ismeretlenül, pár sorban leírva természetesen nem ment át, de azért született a kérdés, mert érzem hogy jó apa lennék és vágyom is rá és racionális emberként nem csak az érzelmi oldalát próbáltam megfogni a dolognak.
Én nem bizalmatlanságként hoznám ezt fel egy komoly kapcsolatban, hanem mert kb. megszakadna a szívem ha születne egy gyerekem és az a sors várna rám, amit itt a GYK-n lehet olvasni mind férfi mind nőktől (borzalom sajnos), hogy ki hogy cseszik ki a másikkal, vagy hogy a férfi mennyire el tud távolodni a gyerekétől válás esetén mert a nő nem engedi, hogy lássa. Én ezt nem tudnám elviselni.
Fordított esetben az anya sem viselné el, természetes. De talán pont erre lehet kitalálva a közös felügyelet, ahol mindkét szülő kicsit lemond a gyerekről (hisz csak fele időt tölt vele), de van annyi tisztelet a másik fél iránt is, hogy enged neki is teret a gyerek életébe, még ha külön is mentek valamilyen oknál fogva.
Természetesen minden bizalmam megkapja majd a jövendőbeli feleségem, csak valami garanciát gondoltam magamnak, hogy egy döntés ami a maradék életemet fogja meghatározni, ne menjen át egy pokoljárattá (a hétvégi apuka szerepe nekem az lenne), sőt úgy, hogy lehet még csak kontrollom vagy ráhatásom se lesz. Mintha nem olvashatnánk itt a GYK-n olyat is, hogy pl. 5 év után se szó se beszéd, egyik fél megunta a házasságot és lelépett. :/

Az exem is azzal vegzalt h o jo apa lesz ... Akarja a gyereket es segit majd, meg a mindent is elhazudta
A valosag:
Nem kell a gyerekhez fel
Nem foglalkozott vele eleget
Nem gondozta
Ha vigyazni kellett ra letette a TV ele - o meg fejhalgatovan gepezett
Nyug volt neki h haza kellett hozni ovibol vagy eppen bevinni
A jatszoteren telozott nem a gyerekkel jatszott
Lelepet egy masik novel, eltunt 4 evre majd visszatancolt mikor kiderult h az uj csaja meddo. El akarta venni a gyereket tolem. Nagyon survan betamadott mindennel. A biro korbe rohogte . Ez nem sikerult majd ujra eltunt.
Na ennyit arrol ha egy pasi azt irja h o azt erzi jo apa lenne ... Ja arra a rovid idoszakra konnyu annak lenni.
Var meg amig beteg lesz es ejjelt vegig uvolti te meg hulla faradtan mesz dolgozni napokig hetekig... Vagy ha alapvetoen betegen szuletik. Az apak 90% 2eves korig lelep!!!!
Az ilyen pasik szoktak gyorsan eltunni ha a gyerek nem a elvart dolgot hozza. Amigyis konnyu otthagyod a asszonynak teeg elsz mint marci hevesen. A legtobb ferfi orul h megszabadult ettol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!