Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Esküvő házastári szerződés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő házastári szerződés esetén?

Figyelt kérdés

Csak úgy mennék bele esküvőbe, ha valamilyen szerződésben a hölgy elfogadja azt a feltételt, ha válásra kerül sor, nincs egyik fél részéről sem gyerektartás illetve heti vagy 2 heti felbontásban mindkét szülő neveli a gyereket? Nőknek mi erről a véleménye? Ti belemennétek?

Ez arról is szól, hogy ha már van gyerek, akkor az ő érdekeit kell nézni. Szóval nincs olyan egyik fél részéről sem, ha már be lett például valamelyik oviba, suliba iratva, az egyik gondol eggyet és elköltözik 2 várossal odébb és vinné a gyereket. Szépen ott kell munkát keresni, ha kell wc pucolóként és kész, mert így láthatná csak mindkét szülő a gyereket rendszeresen.

tegnap 18:19
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

18. Az életet nem lehet ilyen szinten kiszámolni.

Lehet hogy a válásod után pont te szeretsz majd bele valakibe aki 2 megyével arrébb lakik. Nem tudhatod mit hoz a jövő.

Az is lehet higy addig filozofalsz és addig szabod a feltételeket, amíg nem megy hozzád senki.

Az is lehet hogy ha megismerkedsz egy lánnyal akit megszeretsz, akkor elfelejted ezt az egész szerződésírásosdit (ami amúgy sem lehetséges szerintem se).

tegnap 19:54
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell elvalni ...

De te mar akkor is arra keszulsz mikor meg kapcsolat aincsen ...

tegnap 19:55
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Tudod az a baj, hogy sokan ilyen kijelenteseket tesznek, amig meg nem szuletik a gyerek.Aztan megy a pofaraeses, hogy nem olyan mezes mazas a dolog, mint ahogy elo van adva. Mint ahogy rengetegen alairnak 3 gyerekre, aztan olyan traumatikus az elso szules, hogy nem akarnak tobbet bevallalni vagy olyan turelmetlenek, hogy nem birnak el egynel tobbel. Vagy nem ugy jottek ossze a dolgok, akarmi lehet, ami miatt nem akarnak tobbet. Szoval szerintem ilyet nem kell beleirni,amig meg nem tapasztalod, milyen. Es ha te leszel az, aki nem fogja birni turelemmel? Hogy nem csinalhatod azt, amit akarsz, mert...? Amire neked szukseged van, az egy jo ugyved, aki kepvisel teged a targyalason valas eseten. Ilyet nem irunk bele hazassagi szerzodesbe.
tegnap 19:59
 24/46 anonim ***** válasza:
Így van, egy csomó minden adódhat, ami miatt sem lehetséges ilyen szerződést kötni. És én érzek benne egy eredendő bizalmatlansagot és rosszindulatú is. Nem biztos, hogy ilyen hozzaallassal érdemes házasodni és gyereket vállalni.
tegnap 20:03
 25/46 anonim ***** válasza:

Még igazi kapcsolat sincs. Gyerek távoli jövő... Erre már azon agodsz ne keljen gyerektartást fizetni ? 🤡😁

Amíg nincs gyerek addig is készülj arra hogy ha keresel 500 ezret abból 200 elfog menni a nőre, vagy olyan nem várt költségekre ami szintén a nő jelenléte idezz elő.

tegnap 20:07
 26/46 A kérdező kommentje:

" Es ha te leszel az, aki nem fogja birni turelemmel? Hogy nem csinalhatod azt, amit akarsz, mert...?"

Hát ha az ember gyereket szeretne, amit nem igazán lehet visszacsinálni ugye, akkor én például ezt nem értem most, hogy lehet ilyet feltételezni. Ilyen egyszerűen nem lehetséges és kész, úgy gondolom.

"És én érzek benne egy eredendő bizalmatlansagot és rosszindulatú is"

így belegondolva, a bizalmatlanságot még megértem, ha valaki ezt gondolná, de rosszindulatosságot? Mert szeretnék valami biztosítékot, hogy nem leszek kizárva a gyerekem életéből? Ezt nem hiszem hogy elfogadnám, ha valaki ezt mondaná.

"Erre már azon agodsz ne keljen gyerektartást fizetni ?"

Én nem a gyerektartás miatt aggódom. Jó rendben egy kicsit azon is, ha az azzal párosul, hogy nem láthatnám csak havi 2 napot hétvégén a gyerekem. De lásd be, ha megosztott felügyelet lenne egy válás esetén, miért fizetném az anyának, aki új életet kezd valószínüleg gyerektartást? Azt a pénzt és még többet is a gyerekre kell költeni és kész. Szerintem félreértettél a kérdés és válaszaim alapján.

tegnap 20:15
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem tudhatod előre hogyan fogsz reagálni a gyerekre, mert nincs tapasztalatod.

Azt meg, hogy fogsz-e gyerektartast fizetni, majd a bíró dönti el.

Amúgy szerintem sem kellene házasodnod, ha ilyen bizalmatlan vagy a nőkkel, hogy feltetelezed, hogy el akarja majd venni tőled a gyereked.

tegnap 20:18
 28/46 anonim ***** válasza:
60%

Kerlek ne szaporodj....

Legysziiii!!!

tegnap 20:18
 29/46 A kérdező kommentje:

Mi a fenéért ne "szaporodjak"? ( jó alpári vagy hogy így fogalmazol már nem azért)

Egyébként 21 hónapos gyerekre a rokonságból rendszeresen vigyázok, ezért is érzem azt, hogy a felmerült kérdések nálam nem fognak jelentkezni, mert igenis akarok gyereket, vigyáztam már rá hétvégén 2 napot is.

28 éves vagyok és 2 éve lett vége a majdnem 5 éves kapcsolatomnak, amiben megcsaltak. Szóval nem véletlen merültek fel bennem ezek a kérdések. Most értem el 2 év egyedüllét után, hogy keresek olyan valakit, akivel működhet a dolog, de tudod mit 28-as, a kedvedért leállok vele és nem fogok "szaporodni", mert van rá bőven jelölt még Magyarországon, ahogy olvasom akik kiváló apa jelöltek és sorban állnak hogy az életük változzon meg egy gyerek felneveléséért. Majd csendben ülök a sarokban 40 évet, csak a te kedvedért, magamban.

tegnap 20:32
 30/46 anonim ***** válasza:
Ha találsz olyan nőt, aki ilyen hozzaallassal gyereket szul neked, akkor hajrá. Süt belőled a bizalmatlansag és a gyanakvás.
tegnap 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!