Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, nektek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nektek miért nehéz a társkeresés milyen nehézségekkel szembesültök?

Figyelt kérdés
ma 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak szexet akar a férfi, vagy szexchatet, esetleg webkam szexet. Egy hazug mert eltitkolja milyen is ő valójában. Vagy közben párja van.
ma 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyereke van, vidéki, nem független anyagilag, ronda.
ma 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Offline:

- manapság a férfiak többsége, aki egyáltalán hajlandó / mer utcán ismerkedni, az alja... ebből jön a két következő probléma:

- agresszív hőzöngő, csapkodó baromba átmennek bizonyos férfiak, ha kulturáltan visszautasítom őket leszólítás után

- az utcán, szórakozóhelyen való ismerkedés kultúrájának szinte teljes hiánya - már olyan szinten, hogy a legtöbbször konkrétan szexuális zaklatásba megy át (előzetes szemkontaktus nélkül magához húz, megérint itt-ott-amott, elszigetel(ne) a társaságomtól... és ez a többségre igaz sajnos pl. szórakozóhelyen... utcán meg az, hogy tömbökön át követ vki, megpróbál a falhoz szorítani, megpróbálja a fülest kihúzni a fülemből, boltban fizetés közben "udvarol")

- introvertáltként és olyanként, aki nem médiaideál külsővel rendelkezik, elég nehéz nekem idegen férfiakkal normális kapcsolatokat kialakítani közösségekben, mert nem keresik a társaságom, és én sem barátkozom könnyen... és bizonyos dolgokat, amiket szebb, csinosabb nőktől cukinak vesznek, egy hozzám hasonlótól furának (pl. félénkség, furább érdeklődési körök, fárasztó viccek)

Társkereső:

- rengeteg a hazug (és szinte mindenről láttam már hazugságokat meg sumákolást... van-e gyereke, van-e párja, milyen magas, milyen végzettsége van, hol lakik, hány éves, hány kiló, hol dolgozik, milyen az értékrendje... kamu fotók...)

- sokan csak a szexre mennek, és erről a többségük még sumákol is

Ettől független azért nemcsak nyomor az ismerkedés, most már szerencsére van párom, aki megfelel az elvárásaimnak és jó is a kapcsolatunk.

ma 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Hazugsag

Hitegetes

Csak dugni akar

Unalmas sablonos 10000x kell elmondani ugyan azt

Ertetlen megsertodik

Gyerekes

Be van feszulve mindent azonnal akar

Fura fetisek

Ritka akivel jol lehet ismerkedni

ma 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Még találkozni, kocsiba ülni is spúr.
ma 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Az elmúlt egy évben 3 pasit fogtam ki, akikről vagy randi fázisban, vagy a kapcsolat elején kiderült, hogy feleségük vagy feleségük és gyerekük van.:))
ma 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nekünk nőknek ez kegyetlenebb, mint nektek. Olyanról például nemigen hallani, hogy egy nő eltitkolta a férjét és gyerekét.
ma 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!