Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresési nehézségek feldolgozásához jó eszköz a humor?
Vagyis én úgy látom sokan túl nagy dolgot csinálnak abból, ha bizonyos ideig nincs társuk és a világ legnagyobb problémájaként mutatják be. Pedig ha őszinték vagyunk, vannak ennél sokkal nagyobb bajok is az életben, mint a betegség, szegénység, árvaság, bántalmazó közeg, stb. Mégis valamiért az emberek többsége ezt ilyen versenynek éli meg és lemaradást érez, ha a környezete többségének összejön a párkapcsolat és neki nem. Amúgy meg az egyedüllét sokat segíthet az önismeret fejlesztésén is meg a sok szabadidő, hát az szuper dolog.
Viszont úgy látom azt nagyon nehéz felvállalni a társadalom előtt, hogy valakinek gondja van a társkereséssel és nem számít vonzónak a másik nem szemében. Azok akik párkapcsolatban élnek is úgy látom szeretik azt éreztetni, hogy nagyon gyorsan találnának mást, ha úgy adódna a helyzet és vágynak a pozitív visszajelzésekre, ez tényleg presztízskérdés. Viszont humorosan is lehetne hozzáállni egy-egy rosszul sikerült randihoz, ismerkedéshez. Hát most végülis mi az a világvége, ami történt? Esetleg volt egy kellemetlen megjegyzés, megnyilvánulás, de hát fel kell állni, továbblépni és kész. Egyedül is stabil embernek kell lenni és képes lenni az önreflexióra, ez a lényeg szerintem.
Jó eszköz, jobb, mint frusztrálódni.
Csak ne olyan humorral próbálkozz a nőknél, hogy "rád hajtok, bébi, mint bmw-s a fekvőrendőrre".
"Pedig ha őszinték vagyunk, vannak ennél sokkal nagyobb bajok is az életben, mint a betegség, szegénység, árvaság, bántalmazó közeg, stb"
Ez egy akkora demagóg bullshit, hogy hihetetlen.
Nyilván vannak sokkal nagyobb problémák, de b@szki, ha folyamatosan annak örülnél hogy de jó hogy neked nem olyan rossz mint másnak, akkor nem jutna senki sehova, sőt éhen is halna.
Nagyon örülök, hogy nem kell a napi vízadagomért 10kilométert sétálnom a sivatagban, de egyúttal akinek ezt kell tennie annak meg nem kell Hermite-interpolációból vizsgáznia. Mindenkinek megvan a baja, és semmi értelme objektíven nézni a baj nagyságát.
Persze más kérdés, hogyha valakinek az a nagy baja, hogy csak egy lamborghinije van és nem egy bugatti chironja, de azért a társra való vágyás egy eléggé alapvető emberi szükséglet
"szerintem nevetni jobb mint sírni :)"
Nana, kedves 4-es. Szerintem jobb a pszichológusnál sírni,mint a pszichiátrián nevetgélni. Viccet félretéve a humor az élet minden területén remek mentsvár. Hiszen minden történés vagy téged ért behatás végeredményét a te reakciód adja. Amíg humorral tudod kezelni őket, addig mindig nyerésre fogsz állni az élettel szemben.
Szegény Apukám mondása:
fiam, sz@rt sem ér az a nap, amikor nem röhögtél tele pofával, egy jóízűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!