Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos számotokra, hogy a párotok meg tudja szerelni otthon amit meg kell? Akár bútor, akár elektronikai eszköz?
Sokáig azt hittem, hogy nem fontos. Egyik párom sem értett az ilyesmihez. Egy idő után viszont nagyon lehangoló volt, hogy minden ilyesmit nekem kellett csinalni, hogy az ikeas szekrény osszerakasa sem ment , csak ha egyedül csinaltam.
Most kezdek rájönni mennyire vonzó, ha egy férfi ért a ház/lakás körüli dolgokhoz, ha van kitől segítséget kérnem,aki rutinból 3x olyan gyorsan és könnyen fúr 2 lyukat a falba, mint én tenném.
Összességében azt tudom mondani hogy szamomra nem hátrány ha nem ért hozza, mert megoldom, de ketseg kívül előny,ha igen.
Nekem nem fontos, mert én vagyok, aki mindent megcsinál :D.
29F
Nem, mivel a legtöbb elektronikai eszközt magam is meg tudom javítani, mivel munkámból kifolyólag ezt megkövetelik, bár nyilván vannak olyan dolgok amiket nem tudnék megcsinálni. Ilyen például a hűtő. De telefonok, laptopok, tévé készülékek, kamerák nem jelentenek problémát.
Kalapáccsal, fűrésszel, fúróval, csavarhúzóval tudok bánni, szóval egy bútor javítása is menne.
De gondolom nem férfiakhoz szólt a kérdésed.
Nyilván nőkhöz szól a kérdés. :)
Én még fiatalnak számítok, és volt ilyen meglepetés, amikor rájöttem, hogy igen, bizony azért ez is számít valamennyire...
nyilván előny ha a férfi ért valamennyire legalább basic szinten ezekhez a dolgokhoz. Azt nem várom el, hogy értsen mindenhez is, csak legalább egy alap szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!