Mennyire ciki, hogy 2018-ban még mindig csöves TV-nk van otthon?
Semmenyire nem ciki. Nekünk is az van, és?
Nálunk pont anyám az, aki sürgetné az új tv vásárlását, de én úgy vagyok vele, minek? A mostaninak sincs semmi baja, fölösleges pénzkidobás újat venni. Egyébként sem tévézünk sokat: ő max. a híradót nézi meg, utána bealszik, én meg 10 hónapig egyátalán nem nézek tv-t (egyetem+munka mellett aludni járok haza), a híreket meg nyáron az aktuális sorozataimat megnézem egyben laptopról. Ketten élünk, máshoz nem kell alkalmazkodnunk.
Aki a tv-dről ítél meg, az egy felszínes ostoba liba.
Sokan azt mondják, hogy a képcsöves tévé képe jobb, mint a plazmáé vagy az LCD-é. Persze, a felbontás már nem acélos. Egy tévével-hifivel foglalkozó ismerősöm szerint semmilyen LCD-n és plazmán nem lát olyan kontrasztot, mint képcsövesen, és egyik sem tud olyan feketét visszaadni, mint a képcsöves.
Ami egyértelműen a képcsöves hátránya még a felbontáson kívül, az a kép vibrálása. Na, meg a fogyasztás.
Én most is egy 51 centis Sony síkképcsöves monitort bámulok, és nekem teljesen megfelel. Való igaz, hogy huzamosabb ideig nézve fárasztó, de nem vagyok a monitor elé szegezve, és a szemhéjam sincs gyufaszállal kitámasztva.
Szóval kit érdekel? Ha pedig valaki megszól titeket emiatt, akkor talán érdemes lenne megfontolni, hogy az illetőt lekoptassátok.
Szerintem akinél van TV az él a múltban. :D
nekem 10éve nincs tv-m, szerintem tök retró tévét nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!