Mennyire ciki, hogy 2018-ban még mindig csöves TV-nk van otthon?
Az a ciki, hogy egyetemistaként (tehát már nem vagy gyerek) ilyenen aggódsz, hogy ciki a TV-tek. Eláruljak valamit? Aki hozzátok megy, pont lesz.arja milyen TV-tek van :D Aztán a 20 éves autóval mi a baj? Nem a kora a lényeg, hanem, hogy milyen állapotban van. Ha rendesen karban van/volt tartva, akkor lehet még jobb állapotban van, mint 1-2 fiatalabb autó!
De amúgy örülök, hogy az életben ilyen hatalmas problémáid vannak :D
Már nem ciki, hanem retró, mint egy veterán autó.
Különben szerintem az a ciki, aki az új tévét megveszi hitelre, de a segge kilóg a szakadt gatyából.
Nem ciki. Majd benől a fejed lágya, és máshogy gondolkozol ha teljesen önellátó leszel.
19-20 évesen én is fontosnak tartottam a jó telefont, jó cipőt, a Hillfiger farmert, stb... amíg nappali tagozaton tanultam, a suli mellett megkeresett pénzem nagy részét ilyen cikkekre költöttem.
Most 4-5 év távlatából, úgy hogy kifizetünk az albérletre 160-170 eft-ot, tankolok havonta 60-70 ezerért, és fizetem a levelezős tandíjamat, inkább azt tartom cikinek, ha valaki megveszi részletre a 250-300 eft-os telefont, vagy TV-t.
Ha valaki addig nyújtózkodik, ameddig a pénztárcája ér, soha nem volta ciki. A ciki az, amikor túlnyújtózik rajta, virít otthon a 150 centis TV, zsebbe a legújabb Iphone, lábon a legújabb Air Max, és hó végén anyutól vagy aputól kér egy 5-öst, hogy el tudjon menni még egyszer beba_ni, és megvegye a vacak 700ft-os bort meg 200ft-os sört péntek este, vagy éppen elkapják a BKV-n mert nincsen jegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!