Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként milyen nehézségekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként milyen nehézségekkel szembesülsz a társkereső oldalakon, randiappokon?

Figyelt kérdés

nov. 17. 06:30
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
77%

Közömbösség. A 90%-nak párja van vagy házas, nem tesznek bele ismerkedésbe csetbe szinte semmit, csak sziamizu meg ezek. Nem rohannak randikra se hanyatt homlok.

Szinte alig találni olyat aki valoban egyedul van és valóban társat szeretne már.

nov. 17. 06:33
 2/56 anonim ***** válasza:
74%
*Ezen kivul kötetlen szexre utazik a legtöbb mert hát asszony meg van a háznál, az nem kell. De még ahhoz se eröltetik meg magukat semmivel. Randizni nen is akarnak hanem már cseten a szexrol beszélnek es elso randin szexet akarnak(amiután meg se ismer gondolom) és ezt lebeszélni előre a csetet igy tartják.
nov. 17. 06:35
 3/56 anonim ***** válasza:
56%
És ezek ilyen átlag és alatti palik, akik örülhetnének egyáltalán hogy vki szóbaáll velük. Azok ismerkednek igy magas lóról.
nov. 17. 06:36
 4/56 anonim ***** válasza:
42%
Hogy nem mindenki magyfarkú, milliárdos, jóképű adonisz.
nov. 17. 06:52
 5/56 anonim ***** válasza:
81%

Még a covid előtt jók voltak ezek az appok, aztán mindenki felment, akiknek nehezére esik egy idegennel chatelni, nem ismerik az íratlan szabályokat és nagyon meglátszik, hogy nincsenek a helyzet magaslatán. Nem tudnak ismerkedni. A másik meg amikor azt hiszik, elhiszem nekik, hogy komolyat akarnak, miközben egyértelműen csak dugni akarnak. Tisztázom, hogy nálam csak a komoly jöhet szóba, jaa persze persze nekem is. Amúgy bevállalós vagy? ;) meg egyből áthív magához, rosszabb esetben hozzám akar feljönni. Panaszkodik, hogy jaj mindenki azt hiszi csak szexet akarok, amúgy mit szólnál ha ma érted mennék és feljönnél? Mondom elsőre én ezt nem akarom, na akkor hirtelen nem is ír többet. Vagy amikor megbeszéltük, hogy elmegyünk hamburgerezni, majd közli, hogy jobb lenne, ha nála csinálnánk, úgyhogy megy is bevásárolni és akkor nála tali...

Ja a legdurvább hogy megkeresnek más platformon, ha esetleg nincs match, vagy megszakítottam az ismerkedést és szétváltam.

nov. 17. 07:17
 6/56 anonim ***** válasza:
84%

Nekem is nem egy olyan van aki olyan hogy 5 perc es ott vagyok nálad! Vagy delután a te városodban vagyok es megyek hozzad!

Mikor meg közlöm hogy nem hozom fel hanem ugy találkozzunk már hogy legalább latjuk megismerjük egymást személyesen, valahol összefutunk vagy beülünk valahova, (nekem ez egy randi..), akkor meg hirtelen ő nem ér rá, nem tud jönni es felszívódnak.

nov. 17. 07:23
 7/56 anonim ***** válasza:
93%
Már nem vagyok fent ilyen oldalon, de gyakran szembesültem olyasmivel, hogy sokan kizárólag szexre utaztak vagy kapcsolatban, házasságban éltek, és ennek ellenére ismerkedni akartak. Egy foglalt férfival nem szeretnék kezdeni semmit sem most, sem a jövőben.
nov. 17. 08:05
 8/56 anonim ***** válasza:
82%

Ááá...én hamar abba hagytam, muszáj volt, különben én is itt szidnám a ferfi nemet.

N 32

nov. 17. 08:06
 9/56 anonim ***** válasza:
82%

"Hello/szia"

Ennyi. Ennyit írnak. Utána vagy megáll a tudomány, vagy jön a mizu/micsi kérdés. Na ezek után végleg vége a "beszélgetésnek".

Nagy ritkán ír értelmesebb figura is, akinek van hobbija, érdeklődési köre, csak ezek mind szexpartnert keresnek. (Legalább őszintén megmondják, becsülendő)

Házasok. Gyerekük van.

Nekem ki is van írva, hogy gyereentes vagyok és utálom a gyerekeket. Na kik írnak? A 3 gyerekesek, és a leendő csok királyok. A kölykösök nem mondják hogy van gyerekük, csak ha már át akarnak térni facebookra, ott látom hogy minden képükün csüng rajtuk legalább egy pulya.

Felmerül bennem a kérdés, hogy milyen szar apák lehetnek ha tudatosan olyan emberrel akarnak kapcsolatot, aki nyíltan vállalja hogy utálja a gyerekeket.

Régi képük van kint.

Bejelöl facebookon, és olyan mintha az apja jelölt volna be. Annyira öreg a társkeresős képeihez képest.

nov. 17. 08:25
 10/56 anonim ***** válasza:
85%
5. Vagyok, elfelejtettem a másik kedvencemet írni, de a 9. eszembe juttatta: szia, hogy vagy, milyen volt a napod/heted/hétvégéd? Miközben 7 különböző dolgot írok a leírásba, elég lett volna csak az egyikre reagálni valamit, máris szívesebben beszélgetek vele.
nov. 17. 08:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!