Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként milyen nehézségekkel szembesülsz a társkereső oldalakon, randiappokon?
23
Egyfelol igazad van.
Masfelol jobb tudne ha van a masiknak valami kattanasa.
Pl fetis vagy olyan ami neked nem fer bele.
Mert ha erről a negyedik randin beszéltek, akkor mi van? Kifutottál az időből, lecsúsztál a gyerekvállalásról?
Másrészt elég szomorú, hogy ez többet nyom a latban, hogy kivel akarsz családot alapítani, mint az, hogy milyen a személyisége.
43 nem nyom latba tobbet. De nem randizom akkor feleslegesen 4x is a pasassal.
Bocs de nekem nem fer bele ha barmilyen fetise van vagy pl BDSM rajongo, vagy egyebb mas ilyen dolog.
Tudom uncsi de en a sima hetero punciszexet szeretem hajuzas anal es egyeb extraktol mentesen.
nem írnak vissza, ghostolnak, szétkapcsolnak, mikor mi
volt, hogy egyből áthívott magához a srác
mindig közös érdeklődés alapján szűrök, aki nagyon lelkes lenne az általában külsőleg nem vonz
46
Nem igaz. Csak az átlag mari, nem a Palcin Barbi
15# Nem lakásra hívtam első randi nálam mindig egy közömbös hely. Nálam a harmadik kérdés volt az anál 🤣 na jó csak viccelek nyílván ez nem egyből kérdés.
16# Ne haragudj de órdít rólad a frusztráció!
De ennek ellenére válaszolok neked. Egyrészt nagyszülők nem említhetőek mivel ma egy teljesen más világ van én lennék a legboldogabb ember ha életre szóló kapcsolatot találnék de kinőttem már az álmodozásból a legtöbb mai ember csak unaloműzésként keres valakit sajnos én is ezt tapasztalom de ezért nem fogok köpködni a nőkre mert nem jön velem szembe az a bizonyos nagy ő! Szexchat sosem volt nem is lesz ahogy írtam is több beszélgetés után szoktam kérdezni valamit ha épp pont hasonló téma felmerül vagy épp egy viccként dobok be valami szexuális dolgot azért ott is lehet látni hogyan reagál rá a másik mert általában a vicc fele igaz. Nem ezzel kezdek beszélgetést de azért ne áltassuk magunkat ha élsz te is szexuális életet akkor nyílván neked is fontos hogy hozzád hasonló felfogású emberrel akarsz majd ágyba bújni és nem az általad említett seggbe kézdugós palit akarsz magadhoz.
Amikor élőben ismerkedem akkor sem ezzel indítok természetesen de ha valami miatt oda terelődik a beszélgetés akkor nyílván kérdezek és látom mennyire kínos vagy sem a másiknak a kérdés emiatt is szerintem jobb élőben ismerkedni de természetesen ez nem egy első randin lesz csak idővel ahogy te is írod ha látok fantáziát a másikban egy második harmadik vagy nyolcadik randi után ha eljutunk addig egyáltalán.
És pont rosszul látod én pont hogy a másik vágyai felől közelítem meg a sajátjaimat nem várok el mindent de vannak dolgok amikből viszont nem adok le pont ezért is érdekel a másik hogy ő is élvezze azokat és ne csak én. Se online se személyesen nem kötelező semmi sem de egy randin pont az a cél hogy megismerd a másikat és lásd megfelelő számodra vagy sem.
Palvin egy full atlagos csaj az utcan kb 10et latok percenkent.
Semmi extra nincs benne felvan hajpolva a kiscsaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!