Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként milyen nehézségekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként milyen nehézségekkel szembesülsz a társkereső oldalakon, randiappokon?

Figyelt kérdés

nov. 17. 06:30
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem erre ugyanannyi az esély mint mindenhol máshol, utcán is kiderülhet ez minden 2. emberről.

Szórakozóhelyeken is.

Ismerkedtem már mindenhol ugyanúgy belefutottam mindenhol mindenféle problémás emberbe.

Csak a társkeresőkön egyszerre van egy helyen több 100 ember.

nov. 17. 09:18
 22/56 anonim ***** válasza:
72%

En nem igazan tapasztaltam nehezseget. Nagyon valogattam, akirol elso latasra sejtettem, hogy csak szexet akar vagy nagyon vagizik a penzevel, testevel, egybol ment balra. Ha nem volt bemutatkozasa, szinten.

Ketszer volt onnan kapcsolatom, a masodik jeelnleg is tart, mar negy eve.☺️ szoval ki lehet fogni, de jo nagy adag on es emberismeret, illetve szerencse is kell hozza.

26N

nov. 17. 09:18
 23/56 anonim ***** válasza:
90%

14 de mikoze egy vadidegennek a nemi szervemhez? Minek értekeznék én errol tarskeren minden 2.al?

A tarskereses nem az hogy allva sz.psz e.

Ez csak arra tartozik akivel egyutt jár/él az ember a szex amugy is kialakul 2 ember közt az nem egy fix dolog.

nov. 17. 09:24
 24/56 anonim ***** válasza:
65%
13 nak ment volna előző komnentem
nov. 17. 09:24
 25/56 anonim ***** válasza:
23%
Nőként ezeken az oldalakon az egyetlen nehézség, hogy tökéletes külsejű férfit találjanak. Ha mással is szóba állnának, akkor még ez sem lenne, és legkésőbb pár órával regisztráció után megtalálnák a hozzájuk illő férfit.
nov. 17. 09:52
 26/56 anonim ***** válasza:
56%

Bár úgy lenne!

De a rögvalóság teljesen mást mutat. Persze ezt neked nem kell elhinni, hiszen mi csak nők vagyunk, hát mit tudjuk mi, hogy mire vágyunk, majd te megmondod.

Addig lesz az, hogy mi nők, egyáltalán nem is használunk ilyeneket, gyorsan megunjuk, vagy addig maradunk, amíg tiszta szívből megutáljuk a komplett férfi nemet.

Ettől te még persze ülhetsz és várhatod a csodát évekig.

nov. 17. 10:01
 27/56 anonim ***** válasza:
67%

Régi képek, ha matchelünk kb a 10%-uk ír, van sokszor unmatchelnek ha én írok rájuk.

Ki van ítva, h

nov. 17. 10:21
 28/56 anonim ***** válasza:
87%

Hogy komolyat keresnek, de azzal nyit hogy fwb-t keles most.

Hihetetlen unalmas sok, a munkán kívül nem tud kb semmilyen témához hozzászólni.

Január óta nem jutottam el egy élő randihoz.

Bocsi korán küldte el

nov. 17. 10:22
 29/56 anonim ***** válasza:
26%
Miért nőként nehéz ismerkedni? Mióta? Nekik csak válogatni kell mint a ruha boltban.
nov. 17. 11:10
 30/56 anonim ***** válasza:
78%

Ja, válogatni a sok selejt közül...

Amúgy veletek férfiakkal ellentétben nekünk nem elég az, hogy farka van, sokkal több mindennek kell klappolnia. Szexet könnyű találnunk, már ha mindegy, ki az, komoly párkapcsolatot nem.

nov. 17. 11:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!