Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként milyen nehézségekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként milyen nehézségekkel szembesülsz a társkereső oldalakon, randiappokon?

Figyelt kérdés

nov. 17. 06:30
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
91%

Első 2-3 nap mindenkinek feldob, mindenki jobbra húz, rám ír. Ez egy olyan kezelhetetlen mennyiség, amivel nem lehet mit kezdeni. Igyekszek kiválogatni pár értelmesebbnek tűnő fazont, akivel elindul egyáltalán a beszélgetés. Ezredszerre is leírom, hogy ki vagyok, mit akarok, baromi fásult leszek tőle, a kedvem elmegy az élettől is. De ezen a pár körön muszáj valahogy átvergődni.

Aztán jönnek a köszöngetések, mert egyébként rohadtul nem is érdeklem, meg se akar ismerni, csak valaki kell neki szexre. Aki az elején tisztázta, hogy ő komolyat keres, az is pont ugyanilyen.

Aztán jönnek elő a hazugságok. Ugye nem gond, ha egyébként dohányzik? De, b+, nem véletlenül szűrtem a nemdohányzókra. Meg "picit" idősebb. Pfff, így is +15 év a felső korhatár, nem nyugdíjas klubbot akarok szervezni. Legjobb: az van az adatlapon, hogy 42 éves, de a képen egy minimum 60 éves bácsi van. Gondolom, ő is azt hiszi, hogy a koránál fiatalabbnak látszik, miért ne ismerkedhetne olyan idős nőkkel, mint a gyerekei.

Akinek nem sikerült írni egyből, az nem ritkán ír egy második levelet is, amiben minden qurvának elhord és/vagy a halálom kívánja. Ez a jobbik eset, rájuk legalább nem pazarlok több időt.

Nincsenek elszállt igényeim, nem a fehér lovas adoniszt várom. Van, amiből nem fogok engedni, ilyen például a nemdohányzó, a távolság, ilyesmik. Ezért annak is adok esélyt, aki külsőre nem fog még annyira, viszont a bemutatkozása szimpatikus. Csak lehoz az életről, mikor ezekkel a pasikkal tisztázom, hogy nem lesz szex az első randin, és hagyjuk ezt a szex chat témát, akkor hirtelen átvált arra, hogy egy ilyen dagadt/girnyó/lapos/öreg/ronda/buta/bszatlan/stb nő örüljön neki, ha valaki egyáltalán szexelne vele. Hiába tudom, hogy a sértett egó beszél belőle, meg érdekes, tegnap még álmai nője voltam, akkor is elbizonytalanít. Persze, a photoshoppos, filterezett, póthajas, kiló sminkkel kivakolt instamodellekhez képest tényleg a fasorban sem vagyok. Viszont én az utcán is ugyanúgy nézek ki, mint a képeken.

Aztán pár nap alatt ezt annyira meg lehet unni, hogy inkább törlöm az egész appot. Ráadásul a végén úgy érzem, hogy soha nem fogok kelleni egy normális pasinak se, csak ilyeneknek, aki szexre akarnak kihasználni, de még nekik se tetszek. Kb fél éve voltam utoljára társkeresőn, három nap után töröltem. Előtte tavaly, akkor egy hétig bírtam. Az előtt meg szintén kb évente egyszer.

Négy éve vagyok szingli. Jó lenne néha valaki, és a munkán kívül nem járok sehova, nincs hol ismerkedni. De egy ilyen kis kiruccanás az online társkeresés világába pont elég, hogy elmenjen a kedvem az egésztől. Ez csak azoknak való, akik alkalmi szexet keresnek. Másra nem.

nov. 17. 08:30
 12/56 anonim ***** válasza:
80%

Csak csóró , dagadt \ senkinek nem kellő luzerekkel vannak tele ezek az appok. Semmi értelme.

N

nov. 17. 08:39
 13/56 mikeXxX ***** válasza:
34%
5# Amikor használtam ilyen appokat akkor a szex témát én is szóba hoztam (sok minden más téma mellett) annak ellenére hogy én szintén csak komolyat kerestem pontosan azért mert ha azon a téren nem vagyunk kompatibilisek akkor minek erőltessük a többit hisz egy komoly kapcsolatban az is fontos hogy működjön hosszútávon tehát rossz a teóriád hogy mindenki csak a szexre hajaz ezzel a kérdéssel. 45f
nov. 17. 08:43
 14/56 anonim ***** válasza:
18%

Végre egy őszinte nő, mármint a 11es.

Tényleg ezzel szembesülnek hiszen egy ilyen appon ha valaki Chad, az válogathat. A többi le van tojva.

Nekünk pasiknak, mégha rendben is vagyunk alig terem babér.

nov. 17. 08:45
 15/56 anonim ***** válasza:
19%
#13 gondolom nem lakásra hívtad az első randin és nem az volt a második kérdésed hogy bevállalja e az anált :D ez így egészen más.
nov. 17. 08:47
 16/56 anonim ***** válasza:
91%

Érdekes, hogy a nagyszüleink még házasodni is tudtak anélkül, hogy első randi előtt tisztázni akartàk volna, mi a véleményem az anális öklözésről, szeretek-e se99lyukat nyalni, és hajlandó vagyok-e gyantáztatni mindenhol.

A másik, amit a pasik egyszerűen nem értenek, hogy bele kezdenek a szexchatbe, arra legfeljebb ő izgul, nekem undorító a gondolat, hogy a képen látott vadidegen ezt csinálná velem. Nekem ez a perverzióm, hogy azzal dugok, akibe szerelmes vagyok, de minimum megkívántam és kedvelem. Ezzel valahogy senki sem kompatibilis.

Amúgy meg: ilyenkor könnyű ám leírni, hogy addig fog nyalni, amíg remegni kezdek. Csak utána élőben térképpel sem találja meg a csiklót, és két perc után közli, hogy begörcsölt a nyelve meg az állkapcsa. Aham...

Ez az egész előre leírt forgatókönyv csak garancia a csalódásra.

De ha élőben ismerkedsz, ott hogy csinálod? El se kéred a csaj számát, amíg ki nem derül, hogy lenyeli-e, és bírja-e az anált?

Online ismerkedésnél miért lenne ez kötelező? Miért nem lehet figyelembe venni, hogy ÉN mit szeretnék? Komoly kapcsolatot se kezdek olyannal, akit ennyire nem érdeklek.

nov. 17. 08:56
 17/56 anonim ***** válasza:
90%

Igen, a 42 évesnek mondott, 62 évesnek látszó, dohanyzó, nős, 600 km-re élő 60 IQ-s közmunkások le vannak tojva. Én kérek elnézést, hogy olyannal lennék kapcsolatban, akitől nem hányom el magam, ha hozzám ér.

Azt ki is felejtettem, hogy milyen sok pasi hiszi még mindig, hogy a társkeresők úgy működnek, mint egy webshop, ahol kinézi a nőt, megrendeli, és óbégatva reklamál, ha nemet mond.

nov. 17. 09:00
 18/56 anonim ***** válasza:
94%

Ezen az oldalon is ha bárhová odaírom h "/N" kb. 5 üzenetet kapok 5 perc alatt.

Igen amúgy én is válogatok erre van a társkereső, nem is kötelező semmi sem, és senki, sokan vannak.

Volt, hogy évekig abbahagytam mert unalmas is lett egy időre h ugyanazok a kötelező körök.

Nehézségek?

Csak annyi, unalmas fárasztó míg túl leszünk az első randin/találkozáson, utána derül ki igazán h van e tovább.

nov. 17. 09:05
 19/56 anonim ***** válasza:
79%

Abbahagytam! 7 hónap alatt nem találtam egyetlen olyan férfit sem, aki:

- Nem házas

- Nincs gyereke, de akar

- Nem csak szexet akar

- Hajlando energiát fektetni az ismerkedésbe

- Tényleg akar randizni

- Van egzisztenciája, normális munkája. (Csak amit én is nyujta i tudok ezen a téren)

- Van autoja (igen, nekem is van)

- Nem mamahoteles

Egyetlen egy férfi sem volt, aki ezt a minimumot megütötte volna. Volt sok érdeklődő, de a legtöbb ott kiesett, hogy nem volt egyedülálló, ha meg az volt, akkor a lejjebb lévő kritériumoknak nem felelt meg.

nov. 17. 09:12
 20/56 anonim ***** válasza:
84%

14

Te figyelj ná bzdmeg! :D a 11 es is azt írta le, hogy NEKÜNK, nem instanőknek sem terem babér! 😅

Semmi. Nuku. Olvasd végig a kommentet

nov. 17. 09:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!