Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rengeteg cikket dobál fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteg cikket dobál fel a social media, hogy a 35 feletti nőknek nagyon nehéz a párkeresés. Nektek erről mi a véleményetetek?

Figyelt kérdés
ma 16:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Kinézet dönti el és mellé a belső.
ma 16:48
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
valakinek nehéz valakinek könnyű. zárhatod a kérdést, megkaptad az egyetlenepikusmindentelsöprővégletekbennemgondolkozódeegybenörökérvényű választ.
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

20 evesnek is az. Felesleges korra bontani.

A sok válásbol is latszik hogy anno azok a nők se találtak senkit, akivel hazasodni érdemes lett volna.

Huszasokban is leginkább a kötetlen szexet keresik csak.

4/14 anonim ***** válasza:
66%
Nekem sosem dob fel ilyen cikkeket, az algoritmus az érdeklődésed alapján ajánlgat, amik ilyen pedo-incel "cikkek" aka posztok max 🤡 Ez az egész úgy, ahogy van, hülyeség, még nyugdíjasotthonokban is alakulnak ki párkapcsolatok, ismeretségi körben sincs gondja senkinek.
ma 16:52
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

kattintásvadász...

ezek a cikkek nem egy jól kidolgozott kutatás végeredményét mutatják be, csak valakit megkérdeznek, leírják, amit mond, sokszor kiforgatva úgy a szavainak jelentését hogy az nekik előnyös legyen

ma 16:53
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Uncsi vagy levesember
ma 16:53
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem a social medián élek, belinkelnél párat ebből a rengeteg cikkből?
ma 16:54
 8/14 anonim ***** válasza:
54%

Mondjuk én csak 34 leszek, de kb 4 hónapja kitaláltam, hogy most már készen állok egy kapcsolatra, de CSAK olyannal, amilyen férfit elképzeltem magamnak, nem kell szerintem részletezni, de azóta van egy pont olyan párom😃

Persze ez szerencse, véletlen.

ma 16:57
 9/14 anonim ***** válasza:
42%
Hát ha a sok lepukkadt, kivènhedt, karfiolseggű 150 kilós bànyarèm 20 èves fitnessbajnok milliárdos chadet akar, akkor igen. 😁
ma 17:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan nehéz egy 25 éves nőnek is ha nem néz ki jól.
ma 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!