Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az probléma a nőknek társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az probléma a nőknek társkeresésnél, hogy egy férfinak nincs saját lakása, helyette bérel egyet, viszont több mint 100 millió forint értékű befektetési portfóliója van?

Figyelt kérdés

Ugye a mai világban már közel sem csak az ingatlan és különösképpen nem csak a magyar ingatlan az egyetlen befektetési lehetőség. Ami azt illeti, a jelenlegi helyzetben már extrém alacsony hozamot termelnek a magyar ingatlanok, és ahhoz képest kockázatos eszköz, lévén hogy egy elnéptelenedő országról van szó, ami a német gazdaságnak van kitéve, és őrült állami támogatások vannak egy olyan kormány jóvoltából ami alatt rezeg a léc.

Én egy ilyen magas kockázati szint mellett sokkal magasabb hozamot várok el a pénzemtől, mint amennyiért ki lehetne adni és albérlőkkel lehetne bajlódni egy magyar ingatlannal. Vannak nagyon kockázatos eszközeim is, de azok nagyon magas hozamot is hoznak, és általában jókor ugrok ki belőlük. Tesla részvényeket is pl. 456 dollárért adtam el pár hónapja, 479 dollár volt a csúcs, most 240 dollárnál tart. De persze vannak alacsony kockázatú eszközeim is. Tehát egy professzionális befektetési portfólió.

A nők mindenáron ragaszkodnak az ingatlanhoz mint státusszimbólumhoz, vagy azok csak a 40 feletti boomer nők inkább? Elsősorban a fiatalabb női korosztály érdekel.

ma 21:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Ha tényleg ilyen értékeid lennének, a kérdés meg sem fordult volna a fejedben.
ma 21:15
 2/23 anonim ***** válasza:
70%
Inkább csinálj egy incelcsatornát a youtube-ra, aztán ott szórakoztasd a többi incelt, azzal még kaszálhatsz is valamennyit.
ma 21:18
 3/23 anonim ***** válasza:
89%
Szegény vagy te mint a templom egeret. Nincs neked semmit! Csak fantàziàlsz róla.
ma 21:20
 4/23 anonim ***** válasza:
59%

Ne vedd magadra, de ha ugyanezt élőben előadnád nekem, csak forgatnám a szememet, hogy "istenem, mit próbál bizonyítani ez a fickó?". Nem tudnálak komolyan venni.

Nekem az a normális és a szimpatikus, amit a párom (és amúgy én is) csinál: van egy szakmája, ami részben a hobbija is, ami iránt szenvedélyes és amiben állandóan fejlődik. Emellett közösen bérlünk egy lakást, aztán ha úgy alakul, veszünk is egy otthont. Együtt építkezünk, együtt fejlődünk és támogatjuk egymást. Ez lenne a lényeg.

Bevallom, nem értek hozzá, de ez az állandó részvényekkel való dobálózás nekem pontosan azon a szinten van, mintha valaki kaszinózna. Számomra ez megfoghatatlan, nem látom különösebb előnyét ahhoz képest, hogy érdemben dolgozzon az ember.

(Huszonnégy éves vagyok.)

ma 21:25
 5/23 anonim ***** válasza:
89%

Tegyük fel, hogy igaz, amit írsz. Mire mész a befektetési portfolióddal? A csajod, a gyerekeid mire mennének vele?

Egyébként két külön dologról beszélsz. A saját lakás nem egy befektetés, abban laksz.

Viszont ha lenne pénzem, nem ingatlanba fektetném.

ma 21:26
 6/23 anonim ***** válasza:
27%

#4 Ezt a szerencsejátékos példát nagyon sok embertől halottam már, amit nyilván a hozzánemértés eredményez fél- vagy negyedinformációkból.

Ez olyan mintha nem tudnám mi az a kiropraktőr és azt mondanád rá, hogy kuruzsló.

ma 21:36
 7/23 anonim ***** válasza:
88%
Leszarom a befektetési portfóliót, ha valaki ezzel kezdene traktálni egy randin, otthagynám😃 Pedig érdekel a téma, csak nem első pár randin és nem úgy, hogy milyen befektetései vannak a másiknak, csak ha ért hozzá, legalább tudom, hogy tudok majd tőle segítséget kérni, ha aktuális lesz. A páromnak normális anyagi helyzete van, bár lakást csak bérel, de ezeket szeretem max két mondatban letudni, hogy ki hol lakik, mit dolgozik, a többi időben inkább olyan dolgokról szeretek beszélgetni, ami alapján a személyiségünket mutatjuk meg a másiknak.
ma 21:38
 8/23 anonim ***** válasza:
80%
Valaki nagy autót vesz mert kicsi a pélója, van aki meg részvényt, és azt hiszi, hogy majd attól nagy lesz a pélója.
ma 21:40
 9/23 A kérdező kommentje:

"Mire mész a befektetési portfolióddal?"

Csak arra megyek vele, hogy a sokszorosát hozza havi szinten mintha magyar ingatlanban lenne és ki lenne adva. De tényleg a sokszorosát. Igazából kb. fizikai fájdalom lenne egy lakóingatlanban tartani ezt a sok pénzt, mert az alig hoz hozamot. Igazából nekem is van ingatlanban pénzem REIT-eken keresztül, de azok ugye diverzifikálva vannak, és anélkül megkapom a 90%-ot osztalékként minden hónapban, hogy bármit is csinálnom kéne.

Tehát nem nekem kell püfölnöm az ajtót a munkanélkülivé vált bérlőmre, hogy fizessen, nem nekem kell hívni a szerelőket ha letörik a csap meg beázik a lakás meg stb.

ma 21:43
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
6! Igen ez azért is muris, mert ha van mondjuk egy 20 milliot érő céged, akkor "nagy valaki" vagy, ha van 20 millióra mondjuk OTP vagy MOL részvények, akkor "szerencsejatekozol" 😂. Mi megy könnyebben csődbe? A "Tökimaki Kft" vagy az OTP? mégis ha tiéd a "Tökimaki" akkor valaki vagy a profik szerint, ha ITP részvények van, akkor "tőzsdés, szerencsejatekos, ingyenelő".
ma 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!