Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves incelek! Ha jönne egy jótündér, akitől kérhetnétek vonzó külsőt és megnyerő személyiséget, vagy pedig 100millió Ft -ot, melyiket választanátok inkább?
A vonzó külső alatt azt értem, hogy olyan férfiakká válnátok azonnal, amilyenre ragadnak a nők: magas, sármos, vicces, jóképű, sportos alkatú.
Vagy a másik alternatíva, hogy maradtok ugyanolyan szerencsétlen lúzerek, mint akik most vagytok, a nők továbbra átnéznének rajtatok, de lenne 100M forintotok.
Én igaz nem vagyok incel. De túl szerencsés sem vagyok a nőknél.
Én a megnyerő tulajdonságokat választanám. Mert jól tudom mennyit számít egy megnyerő külső.
Nekem többet érne, mint 100 milla. Nincs szükségem rá, mert ilyen téren sikeres vagyok és megvan mindenem.
A pénzzel nincs gondom. A 100 milliót a mostani fizummal szűk 20 év alatt megkeresném, ezen nem múlik semmi, nem az anyagiak miatt nincs párom.
Még a külsőm is egész rendben van. Egyszerűen szar gyerekkorom volt, szar szüleim voltak. Édesapám alkesz is, a szüleim végigveszekedték a gyerekkorom. Nem tudták kimutatni a szeretetüket és nem tudtak önbizalmat táplálni belém, vagy elhitetni velem, hogy engem lehet szeretni. Emiatt elég visszahúzódó vagyok (pedig még egy szűk baráti köröm is van, nem vagyok teljesen forever alone), de a nőkkel való kommunikáció egyszerűen nem megy. Nem tudok számukra megnyerő, magabiztos, jó dumájú lenni és ők pedig így nem tudnak hozzám vonzódni. Szóval a megnyerő, magabiztos, nem sérült személyiséget választanám.
27/F
nem tartom magam incelnek, de jóképűnek sem.
viszont nekem olyan szépséghibáim vannak amiket plasztikai műtétekkel meg lehetne oldani.
Szóval a 100 milliót választanám, abból 10 milliót elköltök plasztikára és marad 90.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!