Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az probléma a nőknek társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az probléma a nőknek társkeresésnél, hogy egy férfinak nincs saját lakása, helyette bérel egyet, viszont több mint 100 millió forint értékű befektetési portfóliója van?

Figyelt kérdés

Ugye a mai világban már közel sem csak az ingatlan és különösképpen nem csak a magyar ingatlan az egyetlen befektetési lehetőség. Ami azt illeti, a jelenlegi helyzetben már extrém alacsony hozamot termelnek a magyar ingatlanok, és ahhoz képest kockázatos eszköz, lévén hogy egy elnéptelenedő országról van szó, ami a német gazdaságnak van kitéve, és őrült állami támogatások vannak egy olyan kormány jóvoltából ami alatt rezeg a léc.

Én egy ilyen magas kockázati szint mellett sokkal magasabb hozamot várok el a pénzemtől, mint amennyiért ki lehetne adni és albérlőkkel lehetne bajlódni egy magyar ingatlannal. Vannak nagyon kockázatos eszközeim is, de azok nagyon magas hozamot is hoznak, és általában jókor ugrok ki belőlük. Tesla részvényeket is pl. 456 dollárért adtam el pár hónapja, 479 dollár volt a csúcs, most 240 dollárnál tart. De persze vannak alacsony kockázatú eszközeim is. Tehát egy professzionális befektetési portfólió.

A nők mindenáron ragaszkodnak az ingatlanhoz mint státusszimbólumhoz, vagy azok csak a 40 feletti boomer nők inkább? Elsősorban a fiatalabb női korosztály érdekel.

tegnap 21:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
*prolik szemében
tegnap 21:48
 12/31 Noren1989 ***** válasza:
53%

No, megyek, visszafekszem tentikézni a Kérdezőnk helyett is.

Majd ébresszetek fel, ha vége.

tegnap 22:00
 13/31 A kérdező kommentje:

10-es

Igen. Tehát ilyen az ingatlan befektetés is REIT-eken keresztül. A bérleti díj után járó osztalékot ugyanúgy megkapod, de cserébe több ezer ingatlanban van elosztva a befektetésed. Nem egyetlen egy ingatlan a tiéd a Petőfi Sanyipatkány utca 13. szám alatt, amivel akármi történhet, akár fizikálisan is (a bérlő kárt tesz benne, nem fizet, nehéz kilakoltatni stb.) akár a környékkel is problémák lehetnek, pl. romák költöznek a szomszédba.

Ha viszont több ezer ingatlanban van elosztva a pénzed, akkor nem leszarod ha az egyikkel történik valami?

tegnap 22:01
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Jó esetben ismerkedésnél a nő nem tudja hogy a lakás a tied vagy béreled és azt se, hogy mennyi pénzed van befektetve.
tegnap 22:09
 15/31 anonim ***** válasza:
27%
Sztem jol csinalod amit csinalsz. De ne az atlag gyk-soktol vard a tutit, akik annyit ertenek a tozsdehez, mint en a szepsegiparhoz.
tegnap 22:11
 16/31 anonim ***** válasza:
83%
#15 a kérdező annyira ért a tözsdéhez, hogy még a kérdését is rossz kategóriába írta ki, ráadásul nem is kérdezni akart, hanem csak unatkozik a hülyegyerek :D
tegnap 22:39
 17/31 anonim ***** válasza:
Nem probléma, ugyanis ez ismerkedésnél nem derül ki. Ha ezzel kezdesz, akkor nem a lakás hiány, vagy a befektetéseid miatt kerülsz lapátra.
tegnap 22:42
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
16! Pedig az itteni sivalkodók többségénél jobban ért hozzá...mondjuk fel nem tudom fogni. hogy mi köze a tőzsdének ahhoz, hogy hova írta ki a kérdést. Kb. Mintha ezt mondanád: az a buszsofőr, aki nem tudja a 13 aradi vértanú nevét fejből, az szarul vezet.
tegnap 22:44
 19/31 A kérdező kommentje:
Jó kategóriába írtam a kérdést. A kérdés az, hogy a mai fiatal nők is ragaszkodnak ahhoz hogy egy férfi az ahol lakik a saját nevén legyen az ingatlan, vagy el tudnak vonatkoztatni ettől? A 40 éven túli nőknek ez a fixa ideájuk, ettől férfi nekik egy férfi. Ők még abban nevelkedtek, hogy ez az élet, hogy a pénzt csak ingatlanba lehet fektetni, és aki gazdag az jár még albérlőktől is beszedni a pénzt akiket kb. úgy tartanak mintha a rabszolgáik lennének. Ahol én lakok speciel valami kínai befektetőké az ingatlan akiket már több mint1 éve nem láttam és nem is Mo.-n élnek. Tehát nem jár ide havonta a főbérlő befenyíteni, hogy rend legyen különben lecseréli a zárat meg ilyenek.
tegnap 22:46
 20/31 anonim ***** válasza:
De gondolom valahol neked is laknod kell. Szóval a hozamokbol le kell vonni a bérleti díjat, ami te fizetsz. Egyébként én egyetértek azzal a részével, hogy az ingatlan nem jó befektetés kiadásra, viszont a lakóingatlan nekem elengedhetetlen biztonsági faktor a család alapitashoz, mivel Magyarországon nincsenek meg a hosszútávú bérlés feltételei. Ezzel nem azt mondom hogy a férfitól várom el, de nekem nem tetszene ha kategorikusan elzárkózna hogy legyen közös ingatlan. Nekünk van egy kicsi, de modern házunk ami saját és emellett van a részvény / ETF portfólió.
tegnap 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!