Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az probléma a nőknek társkeresésnél, hogy egy férfinak nincs saját lakása, helyette bérel egyet, viszont több mint 100 millió forint értékű befektetési portfóliója van?
Ugye a mai világban már közel sem csak az ingatlan és különösképpen nem csak a magyar ingatlan az egyetlen befektetési lehetőség. Ami azt illeti, a jelenlegi helyzetben már extrém alacsony hozamot termelnek a magyar ingatlanok, és ahhoz képest kockázatos eszköz, lévén hogy egy elnéptelenedő országról van szó, ami a német gazdaságnak van kitéve, és őrült állami támogatások vannak egy olyan kormány jóvoltából ami alatt rezeg a léc.
Én egy ilyen magas kockázati szint mellett sokkal magasabb hozamot várok el a pénzemtől, mint amennyiért ki lehetne adni és albérlőkkel lehetne bajlódni egy magyar ingatlannal. Vannak nagyon kockázatos eszközeim is, de azok nagyon magas hozamot is hoznak, és általában jókor ugrok ki belőlük. Tesla részvényeket is pl. 456 dollárért adtam el pár hónapja, 479 dollár volt a csúcs, most 240 dollárnál tart. De persze vannak alacsony kockázatú eszközeim is. Tehát egy professzionális befektetési portfólió.
A nők mindenáron ragaszkodnak az ingatlanhoz mint státusszimbólumhoz, vagy azok csak a 40 feletti boomer nők inkább? Elsősorban a fiatalabb női korosztály érdekel.

Én nem vagyok fiatal, de nem is vagyok 40. Nem tudom, érdekel -e a véleményem, de leírom.
Ha nekem a randin elkezdenél erről beszélni, akkor valószínűleg egyfolytában az órámat nézném, hogy mikor illik elköszönni. A téma izgalmas, de első randin unalmaaaas.
Valamint kicsit meg is mosolyognálak, hogy milyen erősen próbálod bizonyítani, hogy márpedig te jól döntöttél. Minek? Majd ha feljön a szó erről, beszéljetek róla, de ha első randin nekem ezt levezeted, hogy miért jobb a te ötleted, mint egy lakás (amibe nem kötök bele, talán egyet is értek), nekem izzadság szagú mentegetőzésnek hangzik, hogy miért nincs lakásod.
Nem kell bizonyítani senkinek, nyugi.
Lakás engem amúgy se érdekel, mert nem akarok gyereket, meg úgyse lenne soha pénzem egyre.
De ez csak az én véleményem

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!