Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan 160 centis sörhasuak miert nem vonulnak el maguktol miert kell a képukbe mondani hogy hagyjon már?
Eleve minek ismerkednek ezek kam képekkel a neten hozzájuk nem illőkkel, aztán minek várnak magyarázatokat mikor "kiderulnek", és erre eltűnik a másik.
Simán tiltsam ezeket?
Akkor tiltom.
Most is irtam hogy hagyjuk egymast minden jot.
Egyikse képes elköszönni erre es távozni, hanem neki áll faggatni a miértjeivel(mintha nem tudná miert kam képekkel van fent..) meg tartani a kontaktot.

Nem biztos hogy kamu képek. Lehet 10 éve úgy nézett ki.
Viszont én sem támogatom az árveréseket. Helyedben en is tíltanàm ezeket.
De az filteres. Es nem is latszott milyen ember.
Mikor videocseteltunk meg kiderult hogy egy munkás pufók fejjel a bőre nem is olyan mint a filteres képeken, es a poloban latszott hogy csöcse is van, melltarto nelkul, amolyan ferfi csöcs, es hatalmas has.
Es mivek nem voltam már bunko ha mar igy felhiv beszélgettem vele de mibol hiszik ezek azok hogy majd randizom is vele es meg is d.ghat? Nem latják magukat?
Le kellett tiltsam mert hiaba irtam hogy hagyjuk egymast irt tovább. Egyetlen sziát vártam volna csak. De elkezdett itt kerdezgetni csetelgetni meg tartani a kontaktot!
Ki se lépnek maguktol se de szép szóra se.

Passz
De miért izgat ennyire? Offolod mindenhol és kész.
Amúgy a elhízott pasasok nem véletlen vannak rottyon agyilag. Tényleg azt vàrjàtok tőlük hogy ilyen 60-70 kilòsak legyenek.
Nem is az elhizas a baj. Hanem az alakja.
Csöcs meg sörhas meg 160 centi es pufók fej.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!