Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nők minek léteznek? Ha egyáltalán annak lehet őket mondani.
Dikk
Nem akarsz tőlem semmit de azért bele mész a taliba és földhöz vered a picsudat mert 2 napja nem válaszolt
Akkor most hagyni akarod vagy sem
Ha meg amúgy se akarsz semmit se
És ő nem válaszolt valami oknál fogva nem lenne egyértelmű h jó akkor ennyi volt ..
A másik hogy vannak akik megbeszélik a tali helyét idejét és slussz kész majd akkor tali .
Én se pörgök a másik nyakán.
Ha megvan beszélve hogy
Szerdán 15-kor az Óratoronynál akkor én szerdán 15-kor ott vagyok az Óratoronynál .
Maximum 10-percet várok. Utánna írok vagy rá csörgök ha egy 5 percen belül nem kapnék választ akkor elhagyom a helyszínt.
De általában tali napján az esedékes időpont előtt 1 órával általában egyeztetnek az emberek kegalabis szokás illik de nem minden esetben .
Túl rápörögsz az egészre
Bár azt nem tudom hogy mit írtál neki . Ha meg olyan dolgot amiből vette a lapot vagy esetleg bántó volt akkor meg nem kell csodálkozni . Ilyenkor nem szoktuk még azzal megalázni magunkat hogy válaszolunk főleg ha kosaras volt a tartalom vagy épp olyan opciót írt ami nekünk nem fér bele .
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!